måndag 22 augusti 2011

Upphittad i Bergianska trädgården

Visst är det kul att ha en blogg!!! Ännu roligare är det om många läser den. Ytterligare ett snäpp vassare är det om man har läsare som förser mig med ypperligt bloggfoder. Det här inlägget är egentligen inte mitt utan bilderna levererades av vännen R som får bli min första gästbloggare idag . Själv lutar jag mig tillbaka och fyller bara på med lite (förklarande) text;-)
Den här bilden föreställer en rumpa – solklart! Inte en sådan som jag skulle vilja ha själv – alldeles för många celluliter om ni frågar mig. För det gör ni väl – fråga mig alltså;-)
Här är det fritt fram för tolkningar. Men om ni har ”sådana” tankar så utgår jag ifrån att ni använder glidmedel eller kondom. Samtidigt hoppas jag att ni inte är kittliga;-)
Låt fantasin flöda fritt! Antingen föreställer den en mycket sällsynd baksida på en kvinna, alternativt en lika sällsynd bak-/framsida på en man…
Till sist: Ooooops!!! R har koll på makens och mina afterwork-vanor, järnkoll verkar det som. Han förstår liksom hur man kan se ut respektive känna sig efter sju afterwork dagar i sträck – fast jag är då bara bara 1,66 meter hög förstås;-)
1 000 tack R för denna bildkavalkad. Toppen att du har min blogg i åtanke när du promenerar runt Bergianska trädgården i Stockholm. Tror nog att du har förstått vad det innebär att sköta och underhålla en Konst eller konstigt blogg;-) Japp, det har du :-)

PS. R läser min blogg (och kommentarerna) – dagligen (tror jag). Vad tycker ni om hans bilder och sättet att tänka lika konstigt som jag. R är en guldgruva enligt mig. Håller ni med!!!? DS.

24 kommentarer:

SoF sa...

Det första jag kommer att tänka på är: "Man blir som man umgås". ;)

Nu vet man att det finns två stycken "konst-iga" personer i Stockholmstrakten.

Tjockstamsbilden är min favorit...undrar varför?

Varma solskenshälsningar från Västergötland!

Och TACK för glada tillrop hos mig/oss. :)

Bildgatan sa...

Ett stort leende och några små läten kom det. SoF:s första mening kanske R måste läsa, eller är det du som blivit smittad. Vad vet jag som inte sett mer av R än just denna underbara bildkavalkad.

Den knottriga behövs verkligen inte här. =) Bäst att jag fortsätter det jag påbörjade med i morse - löpträningen, jag vill inte se snart se ut som på bild tre och inte heller på bild ett. Men celluliter har väl inte alls med träning att göra och ganska fast verkar den ju i alla fall vara.

Ja tycker att ni ser fräscha ut efter sju dagars after work, då hade jag inte valt att stå upp och njuta av det starka skenet från solen.

Du har det bra som får fotona levererade. Jag får minsann göra allt själv, synd om mig.

anne sa...

Huvva! Vilka bilder! Den där framsidan den såg väldigt...omedgörlig i mina ögon. Och tallen (näää, jag ser att det inte är en tall men jag orkar inte analysera den) är som jag känner mig nu, efter en måndag.

Läckra bilder var det!

Rantamor sa...

Hahahahahaha....
naturen är den mest konst-närliga och att ha blicken för det konstiga kan nog räknas till en ovana som är riktigt trevlig.

Tacka din vän som fått mig att skratta ikväll.

Gillade den tjockastammen jag med...
helt underbar.

Tjingelingen...

Olga T sa...

Heja R och BP för att ni underhåller!!

P.S. Läste först Tjocktarmsväxt.....

Olga T sa...

SV: Vet inte heller vad han menar riktigt men visst ligger killen just på en katafalk - alltså en kista- eller hur?

Pumita sa...

Haha, hon med rumpan (ser inte den nästan möglig ut?) måste få en ordentlig blodrusning i skallen med den ställningen. Kan inte vara hälsosamt! ;)

Radde sa...

Motivet finns i betraktarens ögon :-) Det första bilden föreställer faktiskt en sällsynt dubbelkokosnöt från Seychellerna. Naturen är den största "konstnären" på vår jord.
/Radde

Susanne sa...

Det var mycket märkliga växter ;)
Nästa gång R vill publicera ekivoka bilder kan han gästblogga hos mig...

Jane sa...

Finns det någon benämning för "kompis till en solitär"? ;)) För i så´na fall skulle R kunna kallas för det, ha ha. Klart godkända bilder för din blogg!!!

Jane sa...

Förresten ... glömde säga att jag först läste tjocktarmsväxt jag me´ :)

4U2 sa...

Min hjärna måste skadats under tiden jag läste din text för rätt vad det är läser jag: "Tjocktarmsväxter" ( kanske en yrkesskada hos mig?) Ha,ha,ha!
R, hälsa honom det, verkar kunna vara med fler ggr på din blogg - ni verkar tänka rätt så lika och bilderna, ja jag gillar de!:)

Jess sa...

Härliga bilder som fick mig att skratta!!! :D

Irrhönan sa...

Konst i all ära, men när naturen vill och ens fantasi går igång så blir det helt oöverträffat!
Fantastiska bilder!

Hörni sa...

Hahahahaha, tror jag måste göra ett besök i den där trädgården. :D Tjocktarmsväxt... konstigt namn tänkte jag tills jag läste de andra kommentarerna, haha.:D

Underbart kompis du har som tänker på dig och dina läsare. :D

Per-Anders sa...

Himmel..!

Malla sa...

hahaha, underbart!

Pysselfarmor sa...

men jistarns vart får ni allt tok ifrån ;-)

Jane sa...

Tur att du skrev om varningstriangeln, min minigris hade försvunnit :( Undrar varför?!? Nu har jag lagt in bilden igen så vi får väl se vad som händer. De kan väl inte "spärra" en bild som är min och inte stötande på minsta vis?
Fast å andra sidan var det ju lite passande med triangeln oxå :))

Kicki sa...

Lite väl vågat i min smak (en del iaf)men fina bilder!

Monica sa...

Haha ja man får inte vara pryd i naturen inte.
En blogg helt i min smak eftersom jag gillar lite småsnusk Hihi

cat sa...

:D Vilka bilder R tar!

Anonym sa...

Vilken lyx att ha en sån braig bloggleverantör :-)

Mad at you sa...

Haha rumpan var ju finfin!:D