lördag 13 augusti 2011

Shannara’s Saturday Mix: ”Ansikte”

Shannara vill se ansikten idag. Det är 23 grader ute, strålande solsken och mitt ansikte är ett enda leende som ni säkert förstår. Det får ni dock ta mitt ord på;-) På grund av väderläget frångår jag mitt mål att bara lägga upp dagsfärska bilder till fototeman. Men jag tror inte att det gör så mycket, eller vad tycker ni;-)

Toaansikte
Bilden är tagen på en toalett (uppenbarligen) i Marmaris, Turkiet. Ett solklart ansikte, vars näsa består av kamerans blixt. Näsan satte jag dit med avsikt som ni förstår, annars hade toan ju inte varit ett ansikte. Läs även texterna så att era ansikten kommer att spricka upp i ett lika stort leende som mitt.

Nu får ni klara er utan mig tills ikväll, då jag kommer att kika in hos er!!! Ha en underbar lördag, för det tänker jag ha!!!

Flera ansikten hittar ni här.

14 kommentarer:

Caja: sa...

Jadå det var en sorts ansikte det med ;-)

ha en skön lördag, kram/caja

mad at you sa...

På mitt jobb är det kallt med tanke på att blommorna trivs så, men inte fan gör jag det!

Monica sa...

Hamna i kläm i den där stora truten NEJ tack, är det en toalett eller ett tortyrredskap?;-)))

Ja det kostar att ligga på topp, hoppas du inte dränkte dom med biben.

4U2 sa...

En leende toastol, inte dumt! (jag tycker iaf den ser ut att le även om budskapet, det de informerar om är svårt för mig att förstå. Är jag dum?).
Hoppas du har en bra dag i värmen, här är det svalt.

Jane sa...

Visst är det ett glatt och fint fejs :))
Försökte tyda den turkiska skriften men det enda jag kom fram till var att man, om man sätter sig på locket, får en flygtur och hamnar någonstans vid Arlanda (visserligen felstavat men det är ju på turkiska).

Ps. Max tyckte faktiskt att de rosa dödskallepåsarna var lite för tjejiga, de svarta rockar fett :))

SigridfraEnget sa...

LOL!

cat sa...

He he jag gillar att man tydligen kan få blommor av toaletten :)

Freja sa...

Åhh, en blomtoalett! Jag säger BAHA åt det....
Sv: Jo, katten är bra sen en dryg månad tillbaka, ingen tandvärk längre. Vi pysslar om honom som bara den och till veckan fyller han 15 så då blir det kalas! Han har dock fått en ovana att bita av sig sin egen päls, så nu har han kala fläckar här och var. Veterinären hittar ingen förklaring, vi får hålla koll på det bara....

Anonym sa...

Det var en vänlig nuna.

Viktkamp sa...

haha märklig bild ;)

Mona sa...

Haha. Jag hade nog aldrig på egen hand fått det till ett ansikte. Men nu ser jag ju ett stort leende. Undrar om dom använt Google för att översätta till engelska?!

Olga T sa...

Det tog väldigt lång tid för mej att se ansiktet men nu har jag gjort det och det var både en konstig toa och ett konstigt ansikte - alltså ett strålande bidrag från dej!! :)

Jess sa...

Skitbra ansikte! ;)

Anonym sa...

Hahaha! Snygg fejja :-)