lördag 30 maj 2009

Håkan gästbloggar i värmen


Idag var nog den första dagen i år då jag inte frös alls. Det berodde nog på en utetemperatur på 24 grader, en liten behaglig bris och en sol som värmde både kropp och själ, ja hjärnan också.

Min "dagens"
Medan vi tog vårt andra "utomhus-öl" på puben i eftermiddags tänkte jag faktiskt på mina stegtävlande arbetskamrater, speciellt Håkan. Kollade den interna jobbbloggen och vill gärna visa er hans inlägg. Som jag sa förut: killen har definitivt talang.

Håkans "dagens"
Klockan är nio, lördag morgon. Lagom tid att ge sig ut. Temperaturen har nått 18 grader på skuggsidan. Det blir en varm dag, solen ligger på.
Idag har jag ett uppdrag, jag ska fota en liten idyll jag upptäckte på Skogskyrkogården, några nästan palmklippta träd runt en liten viloplats, för de levande som orkar ta sig dit. Ligger i ett av de södra hörnen, upptäckte ljuset där i förra veckan.

Solhatt
Varmt, bäst att ta på solhatten. Slår man upp solhatt i wikipedia hittar man en bild på en häst, tagen ur Nordisk familjebok 1904, jag hade tyckt bilden var ”gullig” och skapat artikeln för några år sedan. Någon av ”wiki-medarbetarna” frågade vad artikeln har för relevans. Han har inte deltagit i någon stegtävling. En solhatt är viktig, även om man inte är häst.

Rekorddag?
Rekorddag? Icke. Första vändan 20000 steg, tar tre timmar, sedan gräsklippning (hmm, svårt i värmen, kanske får jag skjuta på det till senare under dagen). Måste upp till mitt genomsnitt i alla fall. Vamos!

PS. Hoppas han inte är sur att jag "knycker" hans fina inlägg. Bilden jag laddar är en reklamsnutt av Heinz. Kanske duger bilden som förtäring för stegtävlande kompisar. DS DS.

8 kommentarer:

Ulrica sa...

Japp, Håkan har talang:) Och vilken grym reklambild - har den verkligen visats i Sverige?

Jo, tyvärr är ju gult och svart AIKs färger - men vad göra. Den var helt inte lika snygg i grönt, svart och lite vitt.;)

Ulrica sa...

Just det, "Låt den rätte komma in" har jag läst men jag spetsar in mig på efterföljaren. Grymt bra bok!

Daniel sa...

Håkan han kan! :))

Njut ni av sooolen!

anne sa...

Heinz? Ska man ha ketchup till det där? ;)

Vi verkar vara ett gäng som tycker att Jarmo borde ha vunnit...

Malin B sa...

20.000 steg "i första vändan" - jag tackar jag! ;)

Sonen gjorde A-lagsdebut redan i fjol, som 14-åring. =) Då fick han hoppa in den sista delen i sista matchen. Det hade de bestämt från början. Jag förstod ingenting då han fick hoppa in. ;)

I år har han varit reserv tre gånger i A-laget men spelar i B.

Lena sa...

Skönt att inte frysa :D Jag är också galet frusen av mig. Vi hade 27 grader i poolen idag ...hahaha fast det var bara ytvattnet det var nog förmodligen runt 25 grader men ett dopp fick det bli iaf efter en het dag på sjön....i vänern kan man inte bada ännu på minst en månad :)

Ha en fin pingst! Kram

Ulrica sa...

Klart du få knycka en Leo-inspirerad bild. Blir bara hedrad:)

Lissen sa...

Det lät skönt att sitta där på uteseveringen.
Håkan har helt klart en skrivar talang. Flitig med gåendet också.

Heinz reklam måste vara för Öststater eller Syd Europa.