fredag 1 maj 2009

Brasan på himlen


Det kan hända att det var eldningsförbud i Täby igår kväll . I så fall gjorde det inte så mycket, för här fick vi en brasa på himlen i form av ett mäktigt fyrverkeri. Beviset lägger jag upp även om kvaliteten lämnar en hel del att önska. Utan stativ, hängandes ur köksfönstret blir det liksom inte bättre ;-)

Arbetsrörelsens dag
Första maj är arbetsrörelsens och demonstrationernas dag. Jag vågade vägra arbeta och demonstrera utan solade mig i glansen av en värmande lampa däruppe trots att utetemperaturen inte var mera än 15 grader. Det är vid sådana förhållanden som man uppskattar en balkong där temperaturen lätt kom upp i 24 grader. Perfekt!

4 kommentarer:

Olga T sa...

Lät som en skön 1:a maj!

Mrs Bettan sa...

Klart att polackerna kom idag också, det var väl en arbetardag. Hi hi. De kommer förresten i morron också men är lediga på söndag. Vi var hemma i går natt kl 3 på morron det var därför jag var lite trött i morse. Upp halv sju varje dag, det är ju inte jag van vid sm numera älskar att lata mej på morron.
Kramis MrsBettan

Lena sa...

Hahaha...ja det där med 1:a maj tåg har aldrig varit något för mig :) Kanske fyllde det en funktion förr i tiden då de verkligen hade något att demonstrera för.

Jag och maken brukar arbeta i trädgården 1:a maj ...hahaha det är vår tradition.

Ha en fin dag och du det lät skönt att få sitta på balkongen i värmen och njuta! :)

Kram

Ulrica sa...

Härligt... Man ska njuta av livet, vad ska man annars leva för:) Och tack för du bjuder på lite festliga fyrverkerier.