söndag 10 maj 2009

Björk


Helgens Fototema är Björk på NF Helgen i Fokus . Hade ju önskat mig att den isländska sångerskan "Björk" hade gästat Stockholm... bara för att vara lite fyndigt alltså. Men det gjorde hon ju inte.
Därför plåtade jag en björk (hoppas i alla fall att det är en björk) vid Enhagsvägen i Täby som jag lägger upp. Dessutom tror jag att vi har massvis med björkar här där vi bor. Det måste vi ha av allt nysande från pollenallergiska mannen att dömma.

PS. Glömde ju kändisspotting från i fredags: Självaste Fredrik Reinfeldt här i Täby Centrum. Lite lagom inkognito med svart baseball keps, bomber jacka i samma färg och beige chinos. Om det inte var han så var det tvillingsbrorsan. DS

14 kommentarer:

anemonen sa...

Javisst är det en björk. En stor rackare dessutom

Amanda sa...

Vacker stam, som inget annat träd har. Det känns som sommar, skolavslutning, midsommar och brölopp i en salig blandning. /Amanda

Marie sa...

Visst är det björk alltid :-)

anne sa...

Har han tvillingbror!?! :)

Ulrica sa...

Japp, det är en Björk. Men jag håller med, självaste Björk från Island hade varit grädde på moset.

anne sa...

Dansar-det gör man bara när man ska göra bäbisar! Vanligt juffel går bra utan Tor-Leifs! :)

Olga T sa...

Björk ja!!
Men du, sa jag inte att det var bra att vara "lagom". Även om man gillar igelkottar ska man inte riskera sitt och andras liv!! Var det kanske två björkar du hamnade mellan?

Mollan70 sa...

Ja dessa pollentider är inte roliga för många.

Mrs Bettan sa...

Duktig tjej, börjar lära det trädslag nu också. hi,hi.
Kramis MrsBettan

Anonym sa...

Jag måste säga att jag gissade på en asp, de är snarlika på foton och oftast kraftigare. Nu är det en björk och jag är mest fascinerad av skuggan från trädet. När jag ser stammen och skuggan så tycker jag inte att det är rätt. Den ser mycket kraftgare ut och som att den vore väldigt rak, men det är en kraftig böj på den. Läckert.

Björk, sångerskan hade visst varit häftig och jag tänkte också på henne. Däremot har jag gjort en egen tolkning på ordet björk.

/Margareta G

Anonym sa...

Nog ser det ut som björkar på ditt foto. Pollenallergi är aldrig kul.

Natthälsningar
strömma

Daniel sa...

Nynnar på DÄR BJÖRKARNA SUSA...

Helgen i Focus sa...

Det hade ju onekligen varit kul med sångerskan. För det hade jag ju absolut inte väntat mig. Men stammen med björkar bakom är fint ändå. :)

elena cn sa...

Visst är det en björk..nääää det är minst 7 björkar:) Jag gillar björkar! De är himla bra at göra basturis av=)