måndag 25 maj 2009

72 000 + 8 + 8


72 000 var det magiska talet på mitt jobb idag. 72 000 är nämligen ett nytt rekord i stegtävlingen som kollegan Håkan satte igår. Vissa (som tur är väldigt få) kan tycka att det är sjukt, galet, korkat eller vad som helst, men de flesta var full av beundran för Håkans fysiska och inte minst mentala styrkepresentation.

Stort GRATTIS
Själv tillhör jag så klart beundrarskaran. Vilken prestation! Vilken kille! Håkan är dessutom inte 30 längre utan har passerat 50, vilket gör rekordet än mera fantastiskt i mina och de flesta andras ögon. Stort GRATTIS, du är min nygamla hjälte!!!

Guld, silver, brons
Radde har nästan knaprat in Susannes försprång på 20 000 steg och ligger ikväll bara 1 000 lätta steg efter henne. Ny trea är Leine, en tjej som har smygit upp litet i det dolda. Även hon har passerat 50 och visar att det inte alls är så svårt att gå från Vasastan till hemmet i Älvsjö. Suveränt!!!

8 + 8
Åtta ögon och åtta ben (sex ben mera än mina stegtävlande kompisar alltså) har "trädgårdskompisen" som kollegan Anders mejlade idag. Har döpt honom (utgår ifrån att det är en kille) till Petrus och jag tycker att denna en centimeter långa, håriga arachnid (ordet kommer från min intelligenta man så klart) är underbart vacker. Visst låter arachnid bättre en spindel... det finns ju faktiskt folk som har spindelfobi. 1 000 tack Anders!

PS. På grund av ovan nämnda "händelser" får ni läsa om nya Simon Roderick tavlor imorgon. Ja och så var det ju Fototriss "Spetsigt" också. Bloggandet skulle kunna vara ett heltidsjobb. Tur då att man har disciplin ;-) DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Jag är imponerad! Är själv med och tävlar, det går sådär faktiskt. I början är jag alltid laddad, men av någon konstig anledning blir det färre och färre steg ju längre in i tävlingen vi kommer... Mitt personbästa ligger på ca 21000. Det tyckte jag var bra...
Ha det bra!

anne sa...

ja, inte vet jag...Du säger att du börjar känna dig intelligent, men i nästa stund räknar du min dagliga produktion till ett inlägg, medan jag får det till sju...

Har du varit och läst på fel blogg? ;)

Klart du ska ha header, det sätter ju som tonen för det hela! :)

Malin B sa...

72.000 steg på en och samma dag,då kan man inte hinna med mycket annat än att gå. ;)
Är det så där smarta stegräknare som förvandlar stegen till antal kilometer, förbrända kalorier och så också?
Kom på att du borde stå redo med blåbärssoppan utmed deras stig, de behöver få i sig vätska dina vänner!

Tesstamente sa...

Jag ÄR full av beundran.. men också full av frågetecken. Kan man kramma in 72 000 på en dag, eller måste man gå hela natten också?!

Grattis är helt klart på sin plats! Herreminjesus!

Lena sa...

Jag har ingen koll på vad som är mycket eller litet när man räknar steg på en deg. Vet att grabben har en sådan där mojäng och var med under någon vecka och tävlade i skolan...hahaha han glömde ofta bort att ta på den annars går han ofta mycket :) Fast din kompis verkar ju gått super mycket! Hankanske får hjälp av andra efter jobbtid...hihi Typ ett tidningsbud som kör trapphus :D

Vacker spindel!

Kram och godnatt

Daniel sa...

Jisses så det vandras å gås i eran by! Duktigt!

Anonym sa...

Alla stora fula spindlar är feminina och äter upp sina män - det har jag läst någonstans.

I Eskilstuna finns inte en endaste parkbänk för en trött pensionär att sitta på. Jag vet för jag var där.

Bah! 72000 steg! I Oslo på 17 mai gick jag minst det dubbla. Åtminstone kändes fötterna så, men jag har ingen stegräknare. Fast jag tror att Håkan även går i sömnen?
/Olle

Ulrica sa...

Men vilken grym bild... All text liksom bara försvinner och jag njuter;)