onsdag 13 maj 2009

Konstig mode och några steg till


Innan jag än en gång kommer att uppdatera er om stegtävlingen på mitt jobb, vill jag bara passa på att introducera en ny konstig modetrend som jag faktiskt gillar.
Dissade ju kombon röd-grön häromdagen, men det här modet är helt i min smak. Fina pastellfärger och snygga kreationer. Kläderna kommer från Japan (såklart). Materialet är inte tyg utan kondomer, ja ni läste rätt.

Alternativ användning
Jag utgår (iskallt) ifrån att vi inte pratar second hand här och inte återvinning heller (eller ja, varför inte). Med tanke på var kondomer brukar sitta i vanliga fall så kan jag tänka mig att klänningarna måste kännas mjuka och fina på kroppen, eller vad tycker ni!?? Och om andan faller på så är det ju bara plocka en - det är ju så många, det märks inte. Snyggt, praktiskt och genomtänkt säger jag bara. Tack MrsBettan för den "Haute couture"-lektionen!


Stegtävling
Då Rikard nu har fått sin egen fan club bland er bloggare vill jag gärna publicera hans kommentar på ett tidigare inlägg:
--------------------------------------
Nästan så man blir lite rörd, tänk att en stegtävling kan engagera så. Era kommentarer känns som en varm filt när man sitter hemma och lider av akut stegbrist. Glädjande kan jag meddela att det är på bättringsvägen. Var på väg till jobbet idag men fick avbryta. Hann dock gå en morgonpromenad på 7700 steg i alla fall.
--------------------------------------

Rikard är på bättringsvägen, han gick nog hela dagen idag (troligen med toarulle och bajspåse i ryggsäcken). Han ligger nu på tredje plats, cirka 55 000 steg bakom ledande Susanne och börjat jakten.

PS. Totte tittar inte bara ner när han går, han tittar upp också. Han har upptäckt fågelholkar på gatlyktor i hans hemkommun Järfälla. Bara en sådan sak. DS

7 kommentarer:

Tanten sa...

Mmmm, njaäe, jag tror att det blir för svettigt jag. Kondomer ska väl inte kunna andas så bra om jag förstått saken rätt.

Lissen sa...

Ojojojo, du får mej att gapskratta!
Recycling på "hög" nivå (kanske). det känns som jag lever i en liten värld och fattat nada om mode.

Richard värkar vara en kämpe, så han promenerar nog med toarullen. Om han är småbarns förälder finns ju alternativ (=blöja)

Härligt att höra att Totte håller huvudet högt, hihi!

Spännande med ny bok, blir det med Stockholms konst? Är det en gammal dröm, att ge ut bok. Eller bara ett konst(igt) projekt.
(Visst var jag fyndig nu,l!)

Ha det så gott!

Mrs Bettan sa...

Visst var det häftiga klänningar. Helsjyssta tycker jag. Din kommentar om Rikard var ju toppen. Höll på att skratta ihjäl mej.
Kramis MrsBettan

Olga T sa...

Heja Totte!!

P.S. Kondomer på kläderna är fel ställe. Helkonstigt i mitt tycke

Tesstamente sa...

Haha, jag skvätter i byxan av dina utsvävningar om dina alternativa användningar- suveränt.. återvinning, haha. Kanske skulle ge plagget en speciell glans:-)

PS. Min stortå reser på sig lite av stolthet av att du kallar honom (ja, honom) kort och smärt. Oss emellan.. ssch.. så har han lagt på sig lite på senare tid och kan lätt misstas för en legokloss.. hudfärgad!

anne sa...

Det påstods ju förra året (fast jag är helt övertygad om att det bara var svammel och inget annat) att kvinnor inte skulle stoppa hårsnoddar i munnen när de satte upp håret pga risken att smittas av könssjukdomar, då hårsnoddarna tillverkades av begagnade kondomer.

Tom Vårdförbundets tidning Vårdfacket skrev om detta, och jag tänkte bara: HUR korkad får man vara!?!

I vanlig ordning var väl svaret: Hur korkad som helst!

Lena sa...

Åh..då kan jag plocka fram mina gamla kreationer av detta meterialet igen då...hahahaha

Ärligt talat såg jag inte att det var kondomer förräns jag läste att det var det :D Galet!

Ha en fin dag, kram