onsdag 4 februari 2009

"Sunshine story" och sjuk lyx

Tänkte bjuda på en riktig solskenshistoria från Australien och sjuk lyx från Arabemiraterna idag.
Sydöstra Australien har drabbats av en - även för denna kontinent - ovanlig värmebölja. Som ni kan se på bilderna så har koala björnen, som vanligtvis sitter högt upp i sitt Eucalyptus träd och inte gärna rör sig ur fläcken, tagit sig ur den glassande solen för att avnjuta lite skugga, dricka lite och ta ett bad. Riktigt söt tycker jag.

Sjuk lyx
Att Dubai & Co. alltid måste vara högst, längst och allmänt värst är ju känd. Här kommer en sjuk, lyxig värsting till. Kan ni tänka er en Mercedes i vitguld. Det enda jag undrar är varför de inte valde en McLaren Mercedes utan bara en SL modell. Kanske ville Mercedes men inte McLaren eller så räckte arabernas pengar inte till lyxvarianten.

PS. Imorgon bär det av till Älvsjö och "Furniture Fair & Nordic Light". Möbelmässan är kanske inte så upphetsande men belysningsdelen ser jag otroligt fram emot. Två killar och två tjejer ska vandra runt i mässhallarna. Killarna börjar med bjud-frukost i pressrummet (?!!!) medan Eva och jag kommer att betala 50 spänn ur egen ficka för en baguette i Bistron. DS.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle behöva en kurs i belysning! Tycker det är sååå svårt!

Mrs Bettan sa...

Vad gulligt med den lilla koalan. Sen den sjuka lyxen med bilen har jag faktiskt sett någon variant av tidigare. Vad mycket putsmedel det kommer att gå åt när den ska fixas till.
Kramis MrsBettan

Anonym sa...

Du har en utmaning hos mig !

Anonym sa...

Vad kul att gå på mässa! Hur länge håller den på?

Håller med dig! Skulle man nu ha så gott om pengar att man vill slösa dessa eller investera (om det nu gå i en bil) hur man nu ser det i vitt guld och då inte köpa lyx varianten av bilen, fattar jag inte? Var inne en sväng i tisdags och kollade på bilar (audi) man kan köpa till betydligt bättre pris nu men dess värre får man ju inget för den bilen man har. Bästa affären är att behålla det man har :D Så jag köper ingen Mersa i vitt guld...hahaha

Söt Koala!

ha en fin dag, Kram!

Anonym sa...

Tändstickor?
Jag förstår inte riktigt?


Låt kompisarna sniffa till sig mina bilder. Det bjuder jag på....vad resten av min familj tycker. ja, det låter jag vara osagt.

=)

Anonym sa...

Jag har sett något om en Audi helt i guld för något eller några år sen.

Anonym sa...

NU är utmaningen fixad! =)

vivan sa...

Nä, allt älgkött läggs inte i min frys...sonen får hälften,han är med och skjuter!

Men nu räcker det till nästa älgjakt!
Men jag har slut på rådjur...skulle sitta fint med en sadel!
Kramen!