fredag 27 februari 2009

Dubbel kommunikation


Fredag har (nästan) bytt betydelse för mig. Skratta inte nu, men mina två små grå däruppe i hjärnan har inom en vecka blivit besatta. De tänker inte längre på några vinare man kan njuta av en fredag eller lördag kväll. Nej de funderar över en hel annan sak sedan klockan 9:30 imorse. De håller på än. De försöker sig på "dubbel kommunikation". Kolla här så får ni se!

Fel signaler
Problemet är bara att mina två små grå sänder helt felt signaler till mitt huvud, vilket är konstigt då hjärnan mig veterligen är fast förankrad där. De sänder fel signaler till benen också för den delen.

Sågspån
För er som inte hänger med kan jag säga att det är tämligen farligt att gå med huvudet bakåtlutat och blicken uppåtriktad för att hitta en kreativ lösning på dubbel kommunikation i en entré som har en massa ståldörrar. Dessa öppnas nämligen med jämna mellanrum för in- och utpassage av personer. Kan bara säga som så att mötet mellan metall och träskalle resulterade i en hög med sågspån, en död hjärncell och dubbelkommunikationen har reducerats till en monolog.
Upplivningsförsök pågår i skrivande stund och lär fortsätta hela helgen.

PS. Nej jag har heller inte betalat mina räkninger än, glömde också att gå på apoteket och middagsmaten köptes på Burger King. För snabbare konvalesens av den lilla grå ska jag nu ta en vinare. DS

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hå, hå,
du har ingen aning om hur det är att få sågspån uppe på huv'et! Även om det inuti är fullt av det så är det värre när hela sågspånsfyllningen från ovanförliggande bjälklag dråsar ner över en. Jag vet hur det är efter att i en vecka haft rivningsraseri (ingen vits) i nedre och övre hallen. Sågspån ner mellan kragen och ryggen kliar värre än loppor(?) och dessutom ger raset damm som fyller lungorna och sedan måste snytas ut i form av svarta "saker" som ingen borde tänka på, i varje fall inte i samband med fredagskvällens middag.

Anonym sa...

Jag skulle kunna bjuda dig på en, två eller tre hela vinare om det skulle passa! ;)
Förpassade "alla mina flaskor" till källaren nämligen...
Gillar dina kommentarer så SKARPT i min blogg. Du förgyller min dag, helt klart! =)
Inget konstigt med det. Fniss.
Jo, söthästen bor i en box nattetid. Du har så rätt så! =)
Dessutom får tösen såklart använda mina snygga, gröna smörknivar, men jag ser helst att hon använder dem till smöret på mackan än att brerda in jox i ansiktet med dem. Fast jag skulle ju inte gnöla om hon tog dem till ansiktet, jag kan diska. ;)

Anonym sa...

Har du slagit i skallen!! Du får göra som jag köpa en hjälm...hahaha man ser hel kocko ut i dem men funkar fint....hoppas jag? Har ju inte trillat ännu.

Hoppas vinet hjälpte och ha en go fortsatt fredagskväll och en skön lördag!
Kram

Anonym sa...

Hej tack snälla du för din kommentar, faktum är att jag i dagsläget redan tar de sprutorna du syftar på, Enbrel och har gjort så sedan 03 men för att de ska bli extra effektiva så vill man lägga till denna medicinen också.

Kram och återigen tack.

Anonym sa...

Hahahaaa! Vad har du gjort!?! Har du gått in i en dörr!?! Så underbart isf! Var det någon som fångade detta på film?

S o F sa...

Ha, ha - du är rolig du!
Tycker det låter som om du på ett ungefär beskriver mina två kvarvarande hjärnceller, fast mina beskrivs som: "en är blind och den andre sitter i rullstol".
Ja den är ju inte ny - men kul (i alla fall för mig).

Nu har jag fått till ett par bilder på det där med Dubbel kommunikation, om de är bra har jag ingen aning om, och det ska bli spännande att se hur du (och andra) har tänkt.

Ha det gott!

PS. Jag är ganska säker på att det inte är en papegoja jag hade fotat vid fröautomaten. DS. ;)

Anonym sa...

Jag tackar allra ödmjukast för din goá kommentar! =)
Folk säger till mig gång på gång att man INTE kan skriva/roa sig med folk man inte känner.
Vadå inte känner? Det är väl ändå inget konstigt med det?!
Fullt normalt!
Glädje och skratt ger livskvalitét. Jag hoppas att din man är lika förstående som Herr Bayard för fruns skratt framför datorn. ;)

Anonym sa...

Klart jag skojar, men visst var det likt!?! Det där är någon annan brutta som sjunger i kväll, vet inte vad hon heter!

Anonym sa...

Hahhahaha, du skriver sååå UNDERBART!