lördag 28 februari 2009

Kommunicera mera

Ja, det är slutsatsen jag drar efter kommentarerna jag fick till gårdagens inlägg. Olle till exempel vet hur många (eller var det hur mycket) sågspån jag har i mitt huvud. Inte så många/mycket, vilket bevisas av bilden han mejlade och som jag gärna vill dela med mig till er. En härlig sågspåndusch.

Utdrag ur Olles kommentar:
Hå, hå, du har ingen aning om hur det är att få sågspån uppe på huv'et! Sågspån ner mellan kragen och ryggen kliar värre än loppor(?) och dessutom ger raset damm som fyller lungorna och sedan måste snytas ut i form av svarta "saker" som ingen borde tänka på, i varje fall inte i samband med fredagskvällens middag.

Det ska tilläggas att Olle håller på att "krysta fram" en blogg som än så länge bara har ett namn "Husochhemskt". Mycket passande, även om Billy hyllan till vänster i bilden skvallrar om vissa ...hmmmmmm.... moderniteter.


Hjälm
Eller vad sägs om Lenas snabbtänkta förslag (utdrag ur kommentaren):

Har du slagit i skallen!! Du får göra som jag köpa en hjälm.

Coolt med sådana kompisar som kommunicerar och bidrar till att bloggen blir precis så som jag vill ha den: roligt och härligt konstigt!!! Malin har fattat!

Dubbelkommunikation
Bilduppdraget med samma namn har gjort att jag ännu mera uppskattar era kommentarer. Funderar på at ta en bild på dem... kommentarerna alltså. En klar vinnare;-)

PS. Bild nummer två föreställer getingbon, gissa var någonstans de finns, ha, ha. Har aldrig sett ens ett mindre getingbo (sådana farliga saker finns som tur är inte i lägenheter... eller gör de?!) men jag tycker att kompositionen av bilden är suverän... en skulptur av hög klass tycker jag. Tack Olle! DS

1 kommentar:

BP sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.