söndag 8 februari 2009

Några konstiga sanningar

Börjar bli rätt utmattad av alla awards och utmaningar. Jobbigare än att träna fotboll i två timmar när jag var yngre faktiskt. Med detta i färskt (svettigt) minne så ska jag väl spela med 7 bollar - tillika sanningar - samtidigt. Anne har nämligen utmanat mig att avslöja 7 sanningar om mig själv.
1. Är i grunden rätt lat. Tar alltid "the easy way out".
2. Dammsuger alltid runt saker och ting istället för att flytta på dem.
3. Ger mig aldrig in i diskussioner om religion och politik. Vill ha mina vänner kvar.
4. Äger ingen diskmaskin. Två levande ditton duger alldeles utmärkt.
5. Är smärtsamt direkt och ärlig ibland. Ska jobba på att bli diplomat... någon gång.
6. Bäddar aldrig sängen. Ohygieniskt enligt mitt tycke. Kvalster ska inte partaja i vårt sovrum i alla fall.
7. Ogillar så kallade mellanchefer som egentligen inte fyller någon funktion men som är duktiga på att slicka uppåt och sparka neråt.

Känner ni är utmanade därute i bloggvärlden att sparka runt med konstiga sanningar om er själva?! Passar härmed bollen snett inåt bakåt till någon av er! Hoppas ni nätar!

1 kommentar:

Anonym sa...

På punkt nummer två är vi väldigt lika, åtminstone om "saken" är en stor Goldenhund. ;)
Han vägrar flytta sig för en matte som städar. Jag tar det inte så hårt utan hoppas helt enkelt på att han ligger någon annanstans när jag städar nästa gång, då jämnar det ju ut sig och i det långa loppet blir det städat överallt.

Jag är också lite "trött" på alla utmaningar och awards... Men jag är som du,svarar så snällt ändå. ;)Den här utmaningen tror jag bestämt att jag har svarat på tre gånger.