lördag 14 februari 2009

Meloditävlingen - Del 2 - snäppet bättre

Lyckades "pricka in" 3 1/2 låtar den här kvällen, men missade snabbspolningen. Ja, ja man kan ju inte få allt här i livet.
Tyckte faktiskt bäst om H.E.A.T. Gurra-stuket var helt okay. Men snälla ni hundratusentals tittare/bloggare därute! Hjälp mig att skicka stilpolisen till gruppen! Finns det något mera avtändande en spandex-tights? Nej! De gör sig lika illa på sångare som på sprinters. Kväljningsvarning, yuck!!!
Dessutom borde killar under 1,75 m inte ha långt hår, speciellt inte om de är överviktiga. Ja, det gäller i och för sig tjejer också. Klar spegelrekommendation! Men de ser väl bara sina sminkade ansikten som stirrar tillbaks på dom.
Den där Måns var... ja... snygg skulle jag säga. Amy borde ställa upp i Lilla Sportspegeln och Markoolio missade jag. Lillie och Sussie har åldrats väl... åtminstone en av dom. En dietist kan göra underverk med den andra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att jag, andra helgen i rad, är den enda i bloggosfären som inte tittat på melodifestivalen. Jag hoppas du tyckte det var väl spenderade minuter av livet ;)

Anonym sa...

Jag gillade också H.E.A.T! Jag tycker sångaren var gullig just för att han var litet knubbig och så rart leende hela tiden! :)

Mrs Bettan sa...

Tittade faktiskt inte men ska göra det i morron (på reprisen) om jag kommer ihåg och återkommer med kommentarer.