lördag 7 februari 2009

Snälla, snälla

Såg precis låt 7 och 8 av melodifestivalens deltävling nummer 1. Kollade också snabbspolningen, som turligt nog inte tog många sekunder.
Vet att jag är elak nu, men låt mig sammanfattningsvis summera det hela med låt 7 och 8:

Snälla, snälla, disconnect me, I can't stand it anymore.

PS. Mannen såg en bråkdel av låt nummer 7 och hans kommentar var klockren:

- A meat puppet. Whom does she try to shoot. Hope she didn't quit her daytime job. DS

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har blivit utmanad hos annnne.blogg.se !

Anonym sa...

En sån himla jättetur att vi inte har TV när det är sån superskit som felodimestivalen i sändning! Vi kanske ska säga upp abb'nemanget på din rek'mendation?
Här på landet är det tyst och lugnt. Snön ligger djup och dämpar alla ljud inklusive tåget och i kväll snöar det ännu mer. Snöskottning är bra motion.
/Olle

Mrs Bettan sa...

Tur att man inte var hemma ikväll och såg detta spektakel.
Kramis MrsBettan

Anonym sa...

Precis! Och strax efter att katten drog fram den gamla mackan, då får han ner en blomkruka ur ett fönster (första gången på totalt sju katter och kattungar), så det var bara att dra fram dammsugaren.

Skrivbordet är rätt finurligt, det är liksom tvåsidigt, med extra klaff, ful teak, men jag tror bestämt att i händerna på en kreativ person skulle den kunna bli en möbel att dö för. Jag har några sådana möbler....Potentiella att dö för....

Anonym sa...

ja nog var det en konstig låt för melodifestivalen. Man borde ju tänka sig att alla bidrag ska kunna represetera Sverige på den stora finalen.....och det var ju knappast inte Carolin af Ugglas låt.

Ha en fin söndags eftermiddag/Kväll :)