måndag 9 februari 2009

Burr, burr - äntligen måndag

Säger bara "burr, burr", jag f r y s e r!!! Trots skakningar i hela kroppen lyckades jag tidigt imorse hänga upp 20 av mina datortavlor hos Aleris Medilab. Det blev en jättefin utställning.


Att åldras - 1
Väl på jobbet låg det ett mejl med titeln "Att åldras" i inkorgen. Mmmmh, tänkte jag. En sådan "påminnelse" klockan nio en måndag morgon är ju inte direkt uppiggande. När jag sedan såg alla bilder som kollegan Anders hade skickat förstod jag innebörden. Jo då, det kan vara vackert att åldras. Vad tycker ni? Älskar den gamla övergivna bilen. För mig utstrålar den en stolt och värdig personlighet. Tack Anders!

"Grunkan" längre ner till höger fick jag av en hårt arbetande nubliven penschis - Olle. Han bor i Järbo, är insnöad, plogar sig fram till utedass (!!!), använder snöslungan för att leta efter vägen till/från huset där han uppenbarligen bor (bor och bor förresten) och är troligen i full färd med att installera en ny vedspis.

Att åldras - 2
Den gamla drog nämligen en sista suck men demonterades av Olle och delarna är prydligt dokumenterade. Varken Olle eller jag vet vad "grunkan" är, men en sak är helt säker - jag älskar den! Tänk er "grunkan" ingjuten i betong och upphängd på väggen alternativt som upplagd som prydnad i trädgården. Att åldras i stil är vad det är! Säger bara mums!!! Ni bloggare som inte är asfaltbonde som jag får gärna tipsa om vad bilden föreställer.

PS. Kollegan Eva och jag fick agera "stunt-women" idag - som fotomodeller. Ett genrep till en VIP-plåtning imorgon. Vi skrattade nästan ihjäl oss (Eva ganska så återhållsamt och jag som vanligt med ett asgarv. Roligt på jobbet, som vanligt alltså. Å nej, bilden tänker jag inte ladda upp ;o) DS.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag brukar ha vitt men ville testa något annat idag :-)
Tack för input :-)
Ha en bra kväll!!

Mrs Bettan sa...

Det var varmt och skönt i sängen i morse och skönt att slippa gå ut. Usch vad stygg jag är. I morron ska jag i alla fall gå upp redan halv sju för hr P ska ut och firra.
Kramis MrsBettan

Anonym sa...

Provar detta.... tack för tipset..! :)

Anonym sa...

Så härligt med en till som asgarvar!!! Du borde komma hem till mig och skratta lite så att min tös får höra att det är flera än JAG som skrattar så det hörs högt och ljudligt! ;)

Det är ju LITE grönt i mina gardiner! ;) Tror du inte att jag har tänkt på det... Att jag vill ha GRÖNA. Jag älskade grönt när jag var liten sedan har det haft paus så därför finns det inte mycket i gömmorna. Kom på att jag har EN uppsättning gröna i min gardinkorg men i köket har jag ju två fönster...

Grunkan är väl ändå till en gammal järnspis? En ugnslucka helt enkelt?
Tyvärr har jag ingen i egen ägo, trots att jag bor på landet. Skulle gärna vilja ha en hederlig spis att värma mig vid när det är strömavbrott...
Dock är det lättare att ordna gröna gardiner än en spis! ;)

Anonym sa...

Älskar den gamla bilen, skulle också vilja bli begraven ovan jord:-)

Måste bara säga att din kommentar från gårkvällen har ekat i mitt huvud hela dagen med hjärtan runtomkring. Det är så underligt att en främmande person kan ge så starka, varma känslor till en annan främmande person. Tusen tack för det- jag menar det verkligen! Jag hoppas kunna ge det tillbaka:-)

Anonym sa...

Hahaha..en sådan där Bubbla har jag haft från -63 års modell :D