lördag 28 februari 2009

Melospyfestivalen

Slog rekord ikväll: halva femman, hela sexan och sjuan samt 15% av åttan. Dessa låter kollade jag in. Kom precis på att jag även såg en del av fyran. Med andra ord är min recension är inte rättvis, men några observationer kanske är tillåten:

Annes observation om Anna & Maria är klockren. Kvalitén blev dock inte bättre för det. Dessutom är Anna snyggare än Charlotte.

Thorleifs, ja. Kult, absolut. Tur att dom finns ...för alla pensionärer som rockar på hemmet med rollator och rullstol. Undrar bara om resten av tittarna är så förtjusta i bandet som - "God forbid" - ska representera oss i Moskva.

Sarah Dawn Finer. Här får mannen står för kommentaren:
" Did that f.. bitch just blink at me?!!!

Next 3. Diggar dom. Annorlunda, fräck...

Malena Ernman
Ja, ja. Hon skulle nog inte bli Freddy Mercurys partner i duetten "Barcelona" om man säger så. Men jag såg ju bara 15% av bidraget.

PS. Tack Aftonbladet för hjälpen med namnen på artisterna. DS

4 kommentarer:

Anonym sa...

Återigen får jag uppenbarligen höja din allmänbildning angående väsentligheter i tillvaron; Carolina Gynning är en gapig skånska som är ömsom blond, ömsom mörk. Jag tror hennes claim to fame ursprungligen var Big Brother (något som jag bojkottade totalt) och hon har programlett tillsammans med Carina Berg (Kristian Luuks fru) bla Stjärnor på is.

Katrin Zytomerska, whatever, är Alex Schulmans fd fru, tillika utbuad after-show programledare för Idol. Och bloggerska. Fint ska det vara.

Charlotte Perrellis utseende blir jag inte klok på heller, men jag undrar om hon inte står rätt stabilt på jorden?

Kanske ser dottern reprisen av melodifestivalen, så får hon dissa rubbet då! :)

Anonym sa...

I går tyckte jag att rätt låtar gick vidare. Jag gillade Agnes låt och jag gillade den annorlunda discó-operan med Marlena....fast jag tror inte de kommer vinna över EMD:s bidgrag som jag tycker är bäst av dem alla.

Hur ska man rösta? På det bidraget som kan vinna i den stora europafinalen eller på den som man själv gillar? Jag väjer sista....och är inte längre lika road av den stora finalen. Där är för mycket musik som jag inte alls kan ta till mig, fast kan jag så ska jag ändå se denna också.

Ha en fin dag...jag är lite seg i halsen idag men ska ändå städa udan lite...stora tjejen ville ha lite släktkallas hemma idag :D Hon fyller 21 år i orgon men vi firar idag innan maken, sonen och farfar drar till Oslo.

Kram

Ulrica sa...

Tittade tillsammans med barnen på "festivalen" och blir rädd att de ska påverkas i hel fel musikriktning.... Ahhh. Men som tur var är de kritiska de små liven och drar sig inte en tum för att dissekera de stackars bidragen till max. För mycket bröst (mamma kan hon inte klä på sig), för gammal, för fel (dansbandet), för tråkig låt och de blev de unga pojkarna som vann deras hjärtan. Puh... dom är helt normala...

Mrs Bettan sa...

Jag missade tydligen ingenting eftersom jag inte såg denna spyfestival, eller hur.
Kramis MrsBettan