torsdag 26 februari 2009

Grattis, grattis, grattis!

Det är andra kvällen i rad som jag kom av mig totalt. Gjorde "misstaget" att gå en bloggpromenad först för att få lite inspiration från mina favoritbloggar. Rundan hade kunnat bli ganska långvarig (blogg.se har återigen mens eller klimakteriebesvär) om jag inte snabbt tagit beslutet att kolla in Kotteby. En egen domän lönar sig visst!!!

Författare
Kristian Kotteby kan från och med idag titulera sig författare. Boken som heter "Bloggeby" ges ut av Adlibris. Har följt hans blogg sedan december 2008, så jag hoppas att allt jag har missat kommer att finnas i boken.

Reklam
I Kottebys fall säller jag mig med glädje till "reklammakarna" (alltså bloggar à la Blondinbella som berättar att saltgurka av märke XXX är bra för hemorrojder och cashar in 5 miljoner per år för avslöjandet).
Säger bara köp boken, läs den och låt skratten eka i rummet.

PS. Bilderna jag lägger upp skulle illustrera mitt inlägg om bilar modell "charmig". En nostalgitripp à la Messerschmitt var det tänkt att bli. Men som sagt - jag kom av mig igen. Inte mig emot ...den här gången heller. DS

9 kommentarer:

Ulrica sa...

Tack för att du tipsade om Kotteby. Det var lätt att bli en fan.

Läser högt för sällskapet hemma och skrattar som besatt...

Anonym sa...

Två länkningar inom loppet av ett par dagar. Hur skall jag nu undvika att inte ge dig ett ex.
=)

Ja, egen domän är bra. Men ligger trots detta under blogg.se. Men har på något skevt sätt fått ett par webkillar gratis, som löser mitt problem. Och jag kommer att landa under WP inom ett par dagar.

Och.
Så är det.
Jag kan inte bli hiphoppare.
It´s a fact.
=)

Anonym sa...

Just det.
Tack, Ulrika.

"skrattar som besatt" tar jag som en komplimang.
=)

Mrs Bettan sa...

Åh, nu kanske det dyker upp en liten bok också. Du är häftig du.
Kramis MrsBettan

Anonym sa...

Skratta så det ekar, sådant gillar jag! Enligt min tös skrattar jag pinsamt HÖGT.
Som mamma får man väldigt många "sanningar" från tonårsfolk så en del tar jag allt med en nypa salt men så när jag verkligen har t ä n k t på hur jag beter mig när jag har skojigt. Himmel och pannkaka! ;) NU förstår jag varför gymnasiekamraterna skaldade: "Malin skrattar när hon har roligt, att det hörs över hela skolan är troligt!" Då, 1990 tänkte jag inte så mycket på det där utan bara lite "Jaha! Kunde de inte ha fått till något mera personligt?" Men NU, NU förstår jag! ;) Tack min lilla tösabit för det!
DU har fattat galoppen också, jag är väldigt tacksam för att Herr Bayard höll mig hårt för att få mig att inse att han är ett kap för mig! =) (Försökte smita undan gång på gång i tidernas begynnelse...)

Anonym sa...

Hej igen! Tar en titt innan helgen. Allt väl? Vill du vara kvar bland mina sponsorer / bloggar jag läser ?
Ha en skön och trevlig helg.

Anonym sa...

Jojomen....Det är till att fjäska för den gode Kotten....;) Satsar du på en designad kopia kanske!?! Det gör jag!!!! Må bästa kvinna vinna!!!:)

Anonym sa...

Hahahah...
ja, gud ja.
Nu ser det ut som om du fjäskar.
Hahaha...

:Ooops:
;)

Anonym sa...

Och. Inte att förglömma Reinfeldts hushållsnära tjänster-avdrag på 50%.

Katsching!!