tisdag 2 september 2008

Konsten att hitta en såg

Har inte givit upp (än) att hitta ett verktyg - föredragsvis en såg - för att dela min lättbetongplatta i ett antal kvadrater, helst raka sådana.
Innan jag kryper till kors och måste leva upp till kvinnors rykte att vara dum i huvud när det handlar om "mansgöra" googlade jag sågar ikväll. Jag menar 18-åringen på Clas Ohlson eller Jula vet troligen lika lite om lättbetongplattor som jag kan om verktyg. Bäst att vara förberedd alltså... tänkte jag.

bågsåg, röjsåg, hålsåg, handsåg, kapsåg, klyvsåg, hobbysåg, bandsåg, multisåg, sticksåg, geringsåg, cirkelsåg, lövsåg, elsåg.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

- Det är kul att få sina fördomar bekräftade, man blir så besviken annars, brukade min förra chef - Herr P - säga. Nu menade han i och för sig inte dumma kvinnor som inte kan något om verktyg, men ändå. Det visar sig hur 18-åringen i ovan nämnda butiker kommer att reagera. Jag lovar... fortsättning följer.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Det där fixar du, det vet jag.
Snacka inte om att kvinnor inte kan fixa såna grejer, du kan och jag kan, eller hur.
Saknar dej
Kram MrsBettan

MaMalena sa...

ordet "lättbetongsåg" får 182 träffar på Google och bl a Bahco har en i sitt sortiment! Det är klart att kvinnor kan! Och kan dom inte frågar dom sina kvinnliga kollegor på Byggkatalogen!! :)