tisdag 9 september 2008

Alla goda ting är 3 + 5 + 2

Alltid är det något konst(igt) som händer på mitt jobb. Min nya chef Thord dök upp med en väska modell XXL idag. Väskans vikt: sisådär 15 kilo. Innehåll: kameror. Thord som har jobbat som reporter, fotograf och chefredaktör på diverse svenska dags- och månadstidningar har hunnit samla på sig ett bra antal kameror. En bråkdel ser ni på bilden. Alla skulle lämnas in på en fotoauktionsbyrå på Regeringsgatan i Stockhom idag.

Fascinerande
Jag har alltid varit fascinerad av kameror och älskar att ta kort, så det var julafton på Thords kontor idag. Där fanns allt från en talande Polaroid (jag skämtar inte), en gammal rysk Minolta, en super-8 filmkamera, en Canon AE-1 med värstingobjektiv samt några proffs-Nikon med en samling tillhörande objektiv och lite plockgodis runt omkring.

Inläggets rubrik 3 + 5 + 2...
... syftar inte helt otippat på kvällens VM-kvalmatch på Råsunda med min enga fria tolkning:
Att alla goda ting är 3 är ju givet (inklusive tre ämnnen i det här inlägget)
Man får gärna prova det nya systemet 5 gånger, men helst inte under ett pågående VM-kval. Det hade varit bättre med fler träningsmatcher som "övning".
Hoppas verkligen att systemet, som spelas för 2:a gången i pågående VM-kval ikväll mot Ungern ger utdelning.
Själv tänker jag hålla mig till 4-4-2: Håller 4 fingrar på högra och 4 fingrar vänstra hand samt 2 tummar att Sverige tar tre viktiga poäng.

Big Bang replika
Big Bang replikan uppmärksammades inte bara av 8 000 vetenskapsmän på plats på Cern i Schweiz utan även av Google med en ny loggo. Nej, fortfarande ingen Paralympics bild från Googles sida.

Inga kommentarer: