lördag 20 september 2008

Toalettkonst

Innan jag visar er lite toalettkonst vill jag bara berätta att jag äntligen hittat "ett offer" som skär till mina lättbetongplattor i 64mm x 64 mm bitar. Hittade det ganska svårflörtade (åtminstone till en början med) offret hos byggföretaget Beijer i Sollentuna.

Fråga någon som vet
Deras slogan är ju "Fråga någon som vet". Den unga killen visste i och för sig inte hur man skulle göra för att såga lättbetong men med lite övertalningsförmåga och goda(?!) råd från min sida låg det snart en hög med prydligt skurna bitar på utelagergolvet. Okay då, jag mätte själv och ritade rutor, men ändå. Han fick en femtiolapp som tack, det var han värd. Nu är bitarna målade med "väderbeständig" vit betongfärg som var kvar efter balkongrenoveringen.
Så imorgon hoppas jag vara lite kreativ så att jag kan bjuda er på en vernissage på bloggen.

Toalettkonst
Dessa bilder fick jag i en PowerPoint presentation igår. Tycker de är riktigt häftiga men förstår inte varför det inte fanns några "kvinnliga" varianter också. Jo förresten, jag förstår nog...
Den övre toaletten lär finnas i Florens och den andra - som har vissa likheter med Robby - finns i Japan.


1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Vad är det för färg du målar med på betong ? Någon speciell eller. Jag tänker på våra rabarberblad som gjordes. Ifall man vill måla dem.
Kram MrsBettan