fredag 19 september 2008

"Robby the Robot"

Idag var det äntligen dags att stifta bekantskap med "Robby The Robot". Han skulle ha följt med sin skapare Rikard redan igår, men då hade Robby visst tappat båda benen (oooops).
När Rikard visade upp Robby på jobbet följde benen (två ganska så kraftiga transistorer) med separat. Vårt enhälliga beslut: Robby slipper transistorerna för att han är mycket snyggare utan. Istället står han stadigt på två kraftiga muttrar med skruvar. Kroppen är ett gammalt transistorrör. Armarna som består av pärlor från ett gammalt halsband är rörliga. Den röda näsan kan flyttas upp och ned och är "multifunktionell". Ja, Robby är skäggprydd också och har lugg. Ni kan beskåda honom och alla delar bilden. Det kallar jag för återvinningskonst när den är som bäst.

Doggy på G
Jag utgår ifrån - eller rättare sagt hoppas jag - att Rikard har blivit inspirerad av bland annat arbetskompisen Totte och mig. Tror nästan att det är så eftersom skapelsen nummer 2 redan är på G. Det ska visserligen vara en (konst(ig) hund som jag ser mycket fram emot att få träffa på måndag, Voff!!

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Du är ju helt otrolig Beate., lyckas med att alla skapar saker och ting. Vopre det inte för dej hade jag aldrig heller var så entusiatisk som jag är idag. Tack för att du finns.
I love you for ever.
Yours for ever MRsBettan

Anonym sa...

Haha coolt å fränt, den gör sig ju bra på bild. Hoppas att hunden blir lika bra. Inspirationen finns där och visst kommer den från korridorerna på jobbet. Nu gäller det bara att få tiden att räka till.