torsdag 4 september 2008

Solstrålar överallt

Igår och idag kändes det som om det inte bara är solen som lyste på himlen (en tidig britt-sommar kanske) utan att allt runt omkring mig förvandlades till riktiga solstrålar.
I kronologisk ordning:

Solstråle 1 och 2
Malena - min arbetskompis - köpte en tavla av mig igår. Blev jätteglad då hon tänker ge den till sin man som bröloppsdagspresent. Hur kul som helst.
Samma Malena- som är en baddare på att leta fram även de mest kniviga saker på internet - lyckades "spåra" en "Lättbetongsåg" som jag tänkte köpa på lördag.
Hon ligger ju redan på min lista över läsvärda bloggar men kika här också.

Solstråle 3

Ett besök på 125 kvadrat (ett konstnärskooperativ på Södermalm i Stockholm, där Margareta "täxas" Johansson har utställning t o m den 23 september. Hennes konst måste bara ses.
Jag lägger upp några bilder för att fresta er. Kan ni stå emot?! Skulle inte tro det. Har sällan skådat så många röda prickar (tillika med sålda verk) på en utställning som bara har pågått i fem dagar. Men det finns många verk kvar.

Solstråle 4
I. köpte en tavla av mig ikväll. Han är IT-chef på en kommun i stor-Stockholm och behövde en avtackningspresent till en systemerare som visst skulle börja på H&M. Det roliga är att hans kvinnliga företrädare hade köpt ganska många tavlor av mig i julklapp till sina anställda för fem (!) år sedan. Hon tipsade I. om mina tavlor, schysst!!!
Dessutom tyckte I. att jag borde patentera "Sideshow Bob" och börja sälja "lampan". Han var helt förälskat i den. Mmmmhhh, ska fundera på det...

Jag älskar solen däruppe och solstrålar som ibland träffar mig rakt in i hjärtat så att jag blir riktigt glad.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Vilken flyt du har med dina tavlor. Kul. Det där med lampan vore väl idé eller hur. Ta patent vet jag, det kan vara bra när du går i pension sen.
Kram MRsBettan

MaMalena sa...

Tack för utnämningen! Din tavla kommer att synas på min blogg i morgon, blogginlägget är redan skrivet... Men vill inte lägga ut nån bild förens Magnus fått tavlan (eftersom han ju läser min blogg). Och den skall han få ikväll!
/Malena