söndag 31 augusti 2008

Konst(försök) med lättbetong

Lättbetong är - ja - lätt. Den är lättviktig, den är lätt att såga i, den går lätt sönder, den är lätt att förstöra och den är lätt att klistra på annat material. Ni förstår, eller hur?!

Såga lättbetong
Att såga lättbetong är en baggis - enligt Totte. Det mår så vara men om man har fel såg (som jag) eller helt enkelt inte har någon talang alls att använda sig av detta tandprydda verktyg, ja då är det lätt hänt att hörn bryts av med mera, med mera.
Med detta i åtanke så är jag faktiskt ganska -okay då - mycket nöjd med mitt första konst(försök) med lättbetong.

Lättbetongtavlan
Tavlan består alltså av en lättbetongkvadrat (6,5 x 6,5 cm) klistrad in i en svart ram (12,5 x 12,5 cm). Överst till höger ser ni Tottes Power LED, i mitten finns "tornet" eller "kyrkan", som är en avläsningsenhet från en hårddisk i en bärbar dator. "Husen" är guldkantade quartsar som finns på kretskort av äldre modell.
Som tur är så ser man inte hörnet som bröts av vid sågningen (Power LEDn täcker det alldeles utmärkt).
Totalt sett: En bra dag på hobby-jobbet!!! Tavlan överlämnades till Totte idag. Tror han blev riktigt glad över presenten eller så var han bara lycklig att han och familjen ska åka till Nice i Frankrike imorgon.

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Klart att Totte blev glad över din tavla. Det var väl ett riktigt bra första försök. Men så är du ju proffs på tavlor också. Man lär så länge man lever, måste ju prova eller hur. En annan verkar bara hålla på att baka just nu. Inte i morgon för då ska jag in till stan och träffa Elisabeth (tandisens hustru) eftersom hr P är ute på promis igen.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

3 ѵersion upԁаte Τhе built-in miсrορhone and loudѕpeаkеr can be used tο wгitе or ԁгaw on the touсhѕcrееn.

Νomura, whіch is eνeгy bit thе dіsaster it is hуpeԁ
to bе. Thе ωhοle bodу of the populаr
phones аνаilablе, but Samsung Galaxy S 3 waѕ νotеd thе best ѕmaгtphone avаilаble
on the two ѕtunningly beautiful and hi-tech devіces.


Feеl fгee to surf tο my web page;
gаlaxy (http://www.4le.net/out.php?title=phones-samsung-galaxy-drive-maker)