måndag 11 augusti 2008

En kommande konstnär

Blomma
När jag kom till jobbet imorse hade min arbetskompis Eva tagit med sig ett litet konstverk som hennes 12-åriga son Christofer hade gjort. Jag blev riktigt imponerad över killens fantasi och skicklighet att skapa en blomma av en elkabel där han använde koppertråden som blad. Mycket fyndigt. Nästan som om jag kunde ha gjort det själv... ha, ha.
Har ju också skapat blommor med hjälp av elkablar, men då formade jag bladen med hela kabeln. Måste säga att Christofers blomma faktiskt är finare och mjukare än mina kreationer, samtidigt som den är lite surrealistisk. Snyggt jobbat! Kanke en kommande konstnär som gäller utsmyckning lika mycket som jag. Kul!!!

OS och simning
Här vill jag bara citera min arbetskompis Helena - som annars är totalt ointresserad av all sport:
- Har ni sett vilka kroppar simmarna har. Vältränada och proportionerna.... mmmmhhhhh.
Så rätt så!!!

OS-studion
Kan det bli töntigare än att låta boxare/handbollspelare med mera demonstrera hur man skulle ha gjort/borde göra för att vinna en match. Herregud!!!
Åsså framkallar "soffpotatisarna" tillika med de sakkunniga bara ett stort gäsp... åtminstone hos mig.

PS. Tack för påminnelsen om dagens Google loggo Mrs Bettan. Hade tänkt lägga upp alla OS loggon på bloggen, så det lär väl bli 16 stycken totalt. DS

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Blomman" var ju jättehäftig !
Kan man ju ha på sånna ställen där man inte kan ha nån blomma - pga dåligt ljus eller nått !

Ha en bra kväll !

Mrs Bettan sa...

Det var en snitsig blomma. Kul att en kille hade gjort den också. Annars hade man ju trott att han hellre skulle ha gjort en kabelbil.
Ha en fortsatt trevlig kväll om du är uppe.
Kramar MrsBettan