söndag 17 augusti 2008

Räddningen idag: Konst & Kakor och OS

Konst & Kakor
Äntligen, äntligen var mitt favo konstcafé Konst & Kakor öppet igen efter ett ovantligt långt sommeruppehåll förorsakat av arbeten på Roslagsbanan. Lite godis behövdes helt enkelt denna miserabla dag med engelskt "drizzle" utanför. Mitt val föll på min mans favorit rabarberpaj och en av mina många favoriter "Svarlögatårta" Säger bara mmmhhhh!!!

OS
Tittade faktiskt ganska länge på gymnastiken och det fristående programmet för herrar och damer. Jag förstår inte hur deltagarna bär sig åt. Säger bara gymnastikkonst på högsta nivå. Vilken spänst och vilka övningar, speciellt herrarnas. Och mina ringar under ögonen blir bara större och större.

Dagens loggo
Nu fick jycken också vara med som roddare. Dagens Google loggo föreställer alltså en hund som ror och nu är det bara fem årssymboler kvar i den kinesiska kalendern. Tycker det vore roligt med en höjdhoppande tupp, en apa på ringarna i gymnastiken, några ormar på 4 x 100 meter samt en längdhoppande kanin. Några av disciplinerna har ju redan avslutats men jag skrattar gärna åt tanken.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Vilka godisråttor du och Rob är.
Kram MrsBettan