lördag 16 augusti 2008

Ringar under ögonen

Börjar få ringar under ögonen och inte vilka ringar som helst utan de olympiska. Då det var grått och mulet ute spenderade jag nämligen hela dagen i soffpotatisposition och följde händelserna i Kina. Dagens höjdpunkt: Bolts fantastiska 100 meters lopp. Han sprang inte, han lekte och hade kul. Hoppas bara killen är ren. Man minns ju Ben Johnson, Marion Jones med flera. Vilka staffeter 4x100 meter och vilket 200 meters lopp det kommer att bli.

OS-studio
Det konst(iga) är att man zappar mellan TV-kanalerna och ändå missar man ju hur mycket som helst p g a att det inte sänds, vilket betyder att jag ska mentalt förbereda mig på OS-studion klockan 8:00 för att få veta "resten". OS är verkligen ett gigantisk arrangemang.

"Back on track" med häst
Dagens Google loggo föreställer visserligen en häst ("back on track" med min gissning alltså) men får underkänt av mig. Loggan är helt enkelt ful och ologisk... ska den föreställa en häst som gör en bicicletas eller...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för grattiset.
Och så kan jag berätta en annan liten hemlis - eller vågar jag det här på din sida ? Ha, ha !
Inget är säkert än så skriv inget på min blogg, men Valle kanske ska få para sig. Det finns en tjej som har en tik som tycker om Valle så nu håller jag tummarna för att hon hör av sig. Jag vågar ju skriva det här hos dig för det är inga mopsmänniskor som läser. Ha, ha !

Ha en jättebra kväll / natt på dig.

kram

Mrs Bettan sa...

Hoppas Google.design på apa snart kommer upp eftersom jag är född i apans tecken.
MrsBettan