lördag 23 augusti 2008

Återhämtning

Datorn och vårt nätverk börjar återhämta sig så sakteliga från den första (och förhoppningsvis sista) virusattacken någonsin. Kommer fortfarande inte in på "min" dator så en "stand-in" ditto får duga. Ja, den har senaste Explorer (som jag inte gillar) och den kommer inte ihåg mina inloggningsuppgifter heller, vilket betyder lite hjärnjympa för min del. Helt okay... trots att de knakar i datorn och hjärnan.

OS
Nu är 2008 års olympiad nästan slut. Ingen succé för Sverige direkt, men jag har fastnat för några atleter: Jörgen Persson, Lassi Karonen och - konst(igt) nog Emma Green. Persson hade varit värd en medalj i pingis på sitt 6:e OS (vilka dueller mot dessa suveräna kineser). Lassi - som jag inte visste ens vem det var innan OS - är en Tony Rickardsson kopia: sympatiskt och seriöst. Synd bara att han är 32 år gammal, byggnadsingenjör och troligen inte satsar fyra år till...
Emma gjorde ju årsbästa i höjdhopp! En lika förvånande prestation som Hellebauts seger över Vlasic... hmmmm.

Dagens Google loggo
Herregud: Baseboll... som visst Sydkorea (!!!!) vann. Visste inte ens att sporten fanns med på det olympiska programmet. Oooooops. Är inte baseboll USAs nationalsport?! Vad har Baseboll att göra på det olympiska programmet? I så fall ta in Bandy på vinter-OS.
Och en tupp som kastar bollen, suck säger jag bara.

Apan
Och var är Mrs Bettans apa då?!! Det är ju bara en dag kvar av OS och det saknas ju några årssymboler. Kommer apan imorgon? Vi får väl se.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Dagens höjdare tyckte jag var Hellebaut alltså, det måste vara toppen att slå Blanka eller vad hon nu heter. Suveränt när någon anna än en tippat vinnare får guldet.
Kram MrsBettan