tisdag 31 december 2019

GOTT NYTT (BLOGG-)ÅR!Som vanligt vid den här tiden på året bjuder Blogglandia på många årskrönikor och återblickar. Själv har jag aldrig skrivit en krönika. I år tänker jag dock göra det vad ofta vinnare på idrottsgalor kör med, nämligen tacka alla som sett till att de blivit så framgångsrika. Men ni kan vara lugna, jag ska fatta mig kort;-)

Ett speciellt tack till alla skyltare
Den sista Skyltsöndagen 2019 bjöd på 86 skyltar till temat. Om ni multiplicerar det med 52 veckor, så landar vi på 4 472 skyltar 2019. Å då ni och jag har deltagit i Skyltsöndag 242 gånger hittills så är den totala skyltskörden 20 812 stycken. Helt otroligt! Är mäkta stolt över er som verkar älskar temat och är fast. Tusen tack!

Weekly photo challenge
Sannas tema ”Weekly photo challenge” som jag och många av er också deltar i är bara sååå bra. Utmaningen har ”bara” funnits i två år och blivit en stor succé. Tusen tack för det Sanna! Och jag är otroligt glad att du redan lagt upp en ny lista för 2020:-)

Glad måndag
Caritas ”Glad måndag” har varit med nästan lika länge som min Skyltsöndag. Igår var det 209:e gången vi kunde bidra med någonting personligt som gjorde oss glad. Tusen tack Carita!

31 dagar per månad
Orsakullan började med ”31 dagar …” i mars i år, men deltagarna har bara blivit fler och fler. Så snart är det januari 2020, och Madeleine fortsätter med en temalista för varje dag i månaden. Tusen tack Madeleine!

Fem en fredag
Elisa startade utmaningen ”Fem en fredag” så sent som vecka 33 (augusti), 2019. Sedan dess är jag är fast, och det är många, många andra med mig. Tusen tack Elisa!

Med det önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt (Blogg-)år!

PS. 2020 är inte bara första året av ett nytt decennium. Det nya året är även ett skottår och ”råttans år” i den kinesiska zodiaken. DS.

15 kommentarer:

Ditte sa...

Jodå, vi träder in i råttans år. Upplevde det året även i Peking. Ett spännande år på många sätt.Och väldigt roligt.
Roligt med din summering av olika teman. Här deltar jag med väldigt stort nöje i Skyltsöndag och Sannas - "Gems Weekly Photo Challenge" men jag läser många inlägg till de andra och funderar för mig själv. Jätteroligt att Sanna gett oss nya ord för 2018.

Jag passar också här på att tacka dig, utöver Skyltsöndag, för ett väldigt trevligt och roligt bloggår. Och i morgon är det dags för 2020 att träda in.
Önskar dig ett Gott Nytt År både vad gäller bloggfronten och den övriga tillvaron.

Susjos sa...

Gott Nytt År kära BP!
Underbart med blogglandia , och visst fortsätter vi med våra bloggar. Alla häftiga teman som man kan haka på, skyltsöndag är ju så kul, kanske ska jag bli duktigare och hänga på lite flera!
Tack för alla fina kommentarer på min blogg!
Varm Kram och Gott Nytt År till dig och maken!

nalta norrland sa...

Gott Nytt År 🥳🥂

Beppan sa...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år!! Du är verkligen flitig med dina inlägg - alltid kul att läsa och se dina foton :-)
Hos mig blev det en årskrönika. Har inte varit så flitig
senaste tiden i bloggvärlden. Under våra resor lägger jag aldrig ut
några bilder. Och så har det varit en del annat som upptagit min tid.
Nu har jag tänkt haka på igen. Ett tag i alla fall....

Geddfish ♥ sa...

Gott nytt år 2020, fina BP!
Det har varit ett roligt bloggarår med flera utmaningar. Jag har inte deltagit i alla men varit och nosat på ett par. Skyltsöndag släpper jag aldrig, det är såpass kul och sen får vi alla så fin uppmärksamhet i de kommentarer du delar ut om skyltarna, extra skoj! Man känner sig utvald!
GladMåndag försöker jag hålla igång, ett sätt att spåna fram lite extra optimism. Som igår, som du beskrev hos mig "galghumor". Ja, det var det kanske, men jag försökte se målet istf hindret med tandj-n ;)
Elisas Fem en fredag har jag nyss fastnat för, kul.

Jag kommer inte att gå fram inatt och kolla spektaklet. Det gör jag i morgon, precis som jag gjorde för två år sen. Det är nämligen tredje gången som kommunen kör detta och förra nyår var jag i Borås.
Idag har jag snurrat ute så bloggen, ja den börjar jag med NU.
Skål!

Emma, Sol som sol? sa...

Tack för det här året, kära BP! Jag har varit med lite "ryckigt" i år och jag är så tacksam för att jag om några få timmar kan få lägga det här skitåret bakom mig.

Nu ser jag fram emot ett år där alla är friska och håller sig vid liv, där eventuell byråkrati går smidigt igenom eller åtminstone kan framkalla skratt. 2019 bjöd inte direkt på det så det kan ju så klart bara bli bättre!

En stor kram denna sista dag på året!

Ulla Maria sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år och tackar för alla tänkvärda, roliga, bildsköna och tänkvärda inlägg du delar. Även om jag kommenterar mycket sällan läser jag ofta och gärna.
Ser nu fram emot ett nytt år med nya läsupplevelser.

Åke sa...

En riktigt Gott Nytt År på dig BP och hoppas 2020 blir lika fint, jag hade alla bilder klar för skyltsöndag men hade en riktig orsak till att jag inte kunde vara med... bilderna kommer nästa helg �� Kram från Nacka

Pockethexan sa...

Åh du e kvar, jag återkommer! Kram o Gott nytt år!

Ama de casa sa...

Vilket fint tacktal! :-)

Jag vill tacka dig för alla roliga inlägg, kommentarer och inte minst peppning när jag har haft det lite jobbigt. TACK!
Dessutom vill jag tacka för Skyltsöndagen som är sååå inspirerande för en skyltfetischist :-D
Sist men inte minst vill jag tacka dig för påminnelsen om att vi går in i råttans år - mitt år! Ja, och några till kanske också är råttor ;-) (Jag var jättesur när jag var liten att jag var råtta och inte häst eller nåt annat lite finare djur).

Ha nu en fin start på det sprillans nya året!

Mia Halvarsson sa...

Tusen tack för dina skyltsöndagar som ger oss sån glädje! Än så länge är jag inte med i alla dessa "utmaningar" och teman, är ju liksom lite ny i bloggvärlden vad gäller det men vi får se vad som händer framöver, med mig vet man aldrig ;)
God fortsättning till dig, hoppas att det här nya året blir det allra bästa!

Anita Malta sa...

Gott Nytt År Beate!!!

Guldkryckan sa...

Ett gott nytt år önskar jag dig med Bp...både i blogglandet och irl...ha det så underbart det bara går.

MVH Guldkryckan

Husbilen-Ellen sa...

Ha ett riktigt gott 2020 med många roliga,tokiga eller kluriga inlägg!
Ha dé bra över huvud taget!Kramar

Freedomtravel sa...

Önskar god fortsättning på det nya året! Intressant information att det är skottår, och råttans år, det visste jag inte!