fredag 6 september 2013

Dagens fakta

Cyklister
Efter sommaren har antalet cyklister i Stockholm ökat lavinartat. Mest manliga ”återfallsknuttar” i 50-årsåldern som vinglar sig fram på cykelstråken. Smart att de flesta åtminstone bär hjälm. Mindre roligt att fotgängarna lever extremt farligt.


Cliff Barnes
Cliffan är världens bästa lunchställe på fredagar. Säger bara oxfilé med Café de Paris sås och pommes frites. En klassiker! Restaurangen ligger förresten vid Enkehusparken som grundlades på 1870-talet. Parken är en av de få parkerna i Stockholm som ligger inne i ett kvarter.


Lilla Hyde Park
Vasastan har många parker. Här ser ni stadsdelens egen Lilla Hyde Park på S:t Eriksgatan vid klockan 12:30 idag.


Toalektyr
Här ser ni beviset på att tjejer har sin egen toalektyr, åtminstone på mitt jobb. Nu skär sig den rosa färgen rejält med den orangea doftsprayen men faktum kvarstår att kvinnor uppenbarligen inte läser dagstidningar när de uträttar sina behov.


PS. Nu tänker jag ladda upp inför den ödesdigra kvalmatchen i fotboll Irland-Sverige. En förlust där och Sverige ”can kiss Brazil good bye” = inget VM nästa år i Brasilien. DS.

7 kommentarer:

Eva Trillian sa...

"Återfallsknuttar"? *asgarv* Klockrent!
Lycka till med fotbollstittandet! Jag vet att Norge- Cypern spelade också! Nog blev du lite imponerad? ;) Norge vann. Nu gråter de i Ouzon på Cypern!

Freja sa...

Sån tur att Sverige vann då! Nej, jag tittade inte, jag hade kompisar på fejjan som tittade åt mig... Cliff Barnes har jag gått förbi någon gång och undrat vad det är för hak, då vet jag vart jag ska äta lunch nästa gång jag är i trakterna en fredag! Fast kanske inte, helt kött brukar inte landa så bra i min mage, jag är mer för färs...

Ama de casa sa...

Dom har tur landslaget i fotboll som inte helt sumpade chansen att få åka till underbara Brasilien :-)

Cliff Barnes... Mmmm...

KajsaLisa sa...

Känns på dina bilder som jag måste ta mig in till stan när jag jobbar kväll och insupa lite puls. Man kanske skulle svika Akkurat och testa Cliff Barnes på lunchen

Monica sa...

Här bygger dom cykelbanor för miljontals kronor men inte fan cyklar dom där inte nä mitt i gatan ska dom vara.
Gillar inte författaren kan det vara en skitbok och det är därför den står där på muggen HAHA
Hoppas du mår bra nu när Sverige vann.
Ha en skön lördagkväll

Susanne sa...

Har oxå märkt av massorna av cyklister, en del är helt galna.

Anni sa...

Är glad att femtioårskrisande män tar cykel och inte mc ...