lördag 7 augusti 2010

Shannaras Saturday Mix: "Odd things to do"

Shannara vill se lite udda saker idag. Temat vållade mig oerhörda besvär av den enkla anledningen att jag inte visste vart jag skulle börja någonstans. Tur att vädret är dåligt så jag kunde i lugn och ro leta runt bland ungefär 4 000 bilder. Till slut var det åtta foton kvar - som jag inte tyckte var hundra procent...

Julgranskula
Alltså tog jag en ny bild. Jag menar finns det något mera udda än att förvandla en julgranskula till en mini-vas? Blommorna ni ser består av metallspån och koppartråd - lite udda det också - för de flesta. Loggan känner ni igen vid det här laget:-) Och det är jag som har gjort detta udda "konstverk" alldeles själv. Visst ja, udda kan ju betyda konstigt också - mitt mellannamn;-)

Fler udda saker hittar ni här.

21 kommentarer:

Jess sa...

Jag får hålla med om att det är udda att göra en vas av en julgranskula och sedan dekorera med egenhändigt gjorda blommor! Udda så det förslår! Bra jobbat Beate!! :)

S o F sa...

Ha, ha!
Passar temat perfekt!

Jag har fotograferat mig själv idag när jag målade (udda aktivitet för mig numera - tycker det är roligare att se andra arbeta ;) och det är väl tveksamt om jag kan delta med en bild där en kvinna står o målar - hur udda är det?

Tyvärr har jag väldigt lite i min fotomapp också som passar in på Shannaras "Odd things ...."
Du vet där finns ju bara massa rostiga grejer, naturbilder, detaljer, arkitektur i olika former, bilar, skulpturer, museer, resereportage o.s.v.
Tycker inget är tillräckligt udda.

Så jag får nog roa mig med att "kika runt" och förundras över andras bilder idag.

Glad lördag!

Selma sa...

Mycket passande!

Shannara sa...

Perfekt! Du är underbar!!!

Välkommen in i veckans omgång...

Och S o F däruppe: Temat är ju till för att tolka hur man vill så nog sjutton passar din bild av egen udda aktivitet in... Go for it... =)

Petra sa...

Möjligtvis lite udda pga laget. Hade det stått GAIS så hade det varit klockrent :-))

Ellis sa...

Det var häftiga blommor, men ack så ful kruka... DE SKALL VARA AIK!!

Hörni sa...

Det passar perfekt ju! Och hur kan egentligen udda vara svårt för dig? Du har ju alltid en massa udda bilder. ;D

anne sa...

De där blommorna skulle man kunna använda som broscher! Läckra!

Monica sa...

Haha vem skulle göra en HIF vas om inte Beate, snygga blommor måste jag säga;-)
Ha en skön lördagkväll.

Hörni sa...

Sv: Det är inte blogg.se som har den funktionen, utan jag har ett konto på google analytics där man ser sökorden, städer, länder och en massa andra uppgifter om läsarna. Det är gratis att skaffa, så gör det du också. Det är ganska kul ibland.:)

Lennart sa...

Jodå, några av de stora vanliga bryggerierna här gör alkoholfria öl. För den som bara vill släcka törsten eller den som kör. Jag drack en Maisel Weizen, ein dunkel! Kraftig och smakfull.

anne sa...

Sv. Jag var tvungen att gå ut! Jag var så VARM! Tänk om det var klimakteriet? ;)

Hörni sa...

Sv: Det är nog rätt, trafikkällor och sedan sökord? Du kan titta bakåt i tiden för att se gamla sökord också. Det finns en almanacka vid diagrammet där du kan ändra månad osv. Nu i sommar har jag inte heller haft så många roliga sökningar.
Men någon från USA har sökt på "horni men" för någon vecka sedan, och hamnat hos mig, haha. Stackars människa, vilken besvikelse.;)

Nina sa...

Hej!

Härligt att vara tillbaka i bloggosfären igen! 1000 tack för alla dina fina kommentarer hos mig! Känns så skönt att folk "tittar in" hos mig trots att jag är på semester o inte uppdaterar så ofta. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på...

Kul att du la märke till att brorsan klippt sig...
Det var oxå väldigt kul att du la märke till att jag börjat blanda svenska o danska :-) det hade jag nämligen inte själv märkt :-) Danska har alltid varit mitt andra språk, så när jag är där en längre tid så börjar jag blanda språken, utan att jag märker det... :-)

Hoppas allt bra med dig! Gillar som vanligt dina kuliga tolkningar! En vas av en julgranskula, det kan nog bara du komma på ;-)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Ja udda och snart har man sett alla typer av "nödvändiga" prylar som kan göras till alla fans inom idrotten. Den där kanske du skulle vidareutveckla och sälja till alla Hammarbyfans, alltid är det någon som nappar.

Jag såg ett program för många år sedan med ett AIK fans och där frun inte fick ha på sig kläder i vissa färger som kunde stöta sig med AIK, synd att han tillhörde fel lag, han hade garanterat köpt.

Jag har också funderat över Shannara's tema idag och jag har inte med mig min externa disk med arkivet. Hinner jag innan 24:00 så kanske. Kanske hade mitt monster dugit men inte speciellt annorlunda.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Svar - Mina monster är gäddor -roligare att fota =) Harren ser ganska menlös ut men ska lägga upp ett foto trots att det blev ganska suddigt och riktigt dåligt.

I soptunnan - mycket irriterande med flugor och andra kryp, kanske att måsarna också får ett nytt tillhåll.

Nej harr smakar inte som gädda, fast jag kommer inte ihåg hur gädda smakar.

Olga T sa...

Har ni dåligt väder igen?? Vi har haft fint hela veckan och idag 25 grade och solsken!!!
Gillar att julgranskulan blivit vas:)

LissenTo sa...

Udda, kan vara personlig och unik.
Mmm så vill jag tänka.

Fast din vas, hihi, javisst uddda!

Jah Hollis sa...

Det mest bisarra med bilden är nog trots allt vasen/julgranskulan med Bajen-emblemet på. :-)

Mona sa...

Haha, udda men kreativt. Men en julgranskula med idrottsemblem på???

Heidi sa...

Hmm, lite udda grej att komma på måste jag säga..udda men coolt! Det gick inte så bra för er i mötet mellan våra lag idag. Jag gick ifrån matchen med ett leende men oj så nervöst det var sista 10 min ;)