tisdag 27 januari 2009

Konstig nattrond

Att bli magsjuk mitt i natten är inte roligt, så mycket kan jag säga. Att göra upprepade nattronder från säng till badrum och tillbaks i hopp om att det var sista gången är föga upphetsande.
Sedan undrar jag hur man beter sig för att fylla på vätskeförrådet för att inte bli uttorkad vid magsjuka. Av nattens erfarenhet kan jag lugnt konstatera att det inte går. In ena vägen ut den andra, ingen vätskepåfyllning där inte.

Bäst före datum
För att bli av med frossan tyckte jag att några Alvedon borde ha hjälpt. Det hade de säkert också gjort om inte bäst före datumet var passerat för sisådär två år sedan. Tyckte brustabletterna smakade minst sagt konstigt, åt andra sidan: in ena vägen ut den andra, så det spelade liksom ingen större roll heller.

Dagens "mys"
Gick inte till jobbet utan sov till kl. 14:00 istället. Enda intag av föda: En äcklig "cup of soup" med potatis och purjolöksmak (enligt paketet). Yuck!!! Inget sug direkt efter thai eller annan mat för den delen. Inte ens en cappuccino lockar. Stort sug dock efter min säng och att få sova utan konstig nattrund, tack!!!

Kossan på bilden åt uppenbarligen inte flygsvamparna. Ett smart sätt att klara sig från (mag-)förgiftning.

PS. Tack Eva för ditt gulliga mejl. Tycker det är trevligt att någon tyckte synd om mig. Tack Thord för ditt mejl också. Hade jag varit skärpt, vilket jag inte var/är hade jag nog kunnat skratta år ironin och ordleken ;o)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men så ruggigt! Jag hade magsjuka en natt under hösten, hade behövt toastol både fram och bak...om du förstår vad jag menar...

Anonym sa...

Pigga på dig!
Här upptäckte jag också att vi hade medicin från 2006 i skåpet... Alltså måste det ha varit ett bra tag sedan vi behövde medicineras och DET är ju skönt. ;)
Vilka söta kossor du har på bild här.

Anonym sa...

Beate!
Det är en usb hårdisk, tror jag - haha. Du stoppar in den i usb hålet i alla fall..

En :
Western Digital My Passport Essential 160GB

Vad vill R med veta? :o)

Tack och krams på er!

Mrs Bettan sa...

Hoppas du inte har fått flunsan. Vet inte riktigt hur den yttrar sej. Får väl höra om du mår bättre i morgon. Drick vatten med kolsyra det brukar stanna kvar längre än vanligt vatten. *Och så bubblar det så härligt i magen.
Krya på sej nu.
Kramar MrsBettan

Anonym sa...

Att ha två magsjuka barn är minst lika tråkigt.

Hujeda mig!


ficktjuvar och bareclona har jag hört. Får hålla hårt i min midjeväska.

=)