onsdag 21 januari 2009

Lite rolig och konstig kitsch

Kollegan Malena som har haft ett blogguppehåll i nästan fyra veckor på grund av musarm är "back in business". Idag visade hon julkortet hon lagt upp i efterhand och som var dedikerat till mig: en fotbollsspelande ängel. Malena samlar nämligen på änglar... ungefär som jag då som har en kollektion maskotar från olika fotbolls-VM.


Munken som kramar sin fotboll
När jag såg denna härligt kitschiga ängel tänkte jag inte helt osökt på min mans allra första present till mig...alltså den som jag fick straxt efter vi träffades. Då han visste att min stora hobby var fotboll letade han troligen i alla Stockholms affärer efter något med bollanknytning. (Än idag kan han inte mycket om fotboll men har lärt sig vid det här laget att David Beckham och Wayne Rooney spelar för hans hemland)Jag fick en konstig, kitschig munk. Jo då, det är sant. Den är liten, fet och extremt ful (milt uttryckt) Vet inte vilket material den är gjord av men den väger ett ton. Har aldrig förmått mig att slänga den. Nostalgi ni vet.

PS. Till alla er som skrev så gulliga kommentarer till mitt inlägg igår vill jag bara säga
1. 1 000 tack för omtanken,
2. jag mår som jag förtjänar... alltså prima,
3. att jag blev riktigt imponerad över kollegan Tinas beskrivning av incidenten (hon såg till att även marknadsavdelningen blev informerad: "Hon gick faktiskt ned i split". Wowwwwwwwwwwww, var jag så bra! Kanske dags ändå att anmäla sig till företagets innebandlylag, ha, ha.
4. att jag glömde fråga efter räddarens telefonnummer, korkat eller hur!!!
5. det gäller ju att prioritera i sådana pinsamma situationer, eller hur!? DS

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Du kanske skulle satsa på konståkning !!
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Min förstfödde skulle älska fotbollsängeln! =)
Tror bestämt jag ska tipsa honom om din blogg. Allt som har med bollar att göra har han alltid gillat. Måste ju passa på att fråga dig vad du har för favoritlag. Sonen är ljusblå, Manchester City. När de var i Varberg på träningsläger förstår du vem som var där!