måndag 19 januari 2009

Idrottsgalan

- Idrottsgalan är ett måste. Inte minst för alla mammor, pappor, mor- och farföräldrar, tränare, klubbdirektörer, materialare, naprapater, sjukgymnaster med mera med mera som aldrig skulle nämnas om det inte vore för galorna.
- Idrottsgalan är ett måste för alla aktiva på grund av att de nu äntligen får en chans att klä ut (jag menar klä upp, sorry) sig till oigenkänlighet. Konstigt, dom flesta som jag känner igen föredrar jag i linne och shorts.
- Idrottsgalan är ett måste om man gillar töntiga sketcher. Det spelar ingen roll vem som framför "roligheterna". Hallo, kiss-sketchen som jag såg precis fick mig inte att lyfta på smilbanden, de var nära att få mig att spy.
Som ni ser är Idrottsgalan ett måste... för mig med. Just nu får jag lida mig igenom några Tom Jones covers i bakgrunden. Är det någon därute som vill ge mig ett break. Nej, tror inte det. Två timmar kvar.

PS. Mycket roligare att prata om ett uppdrag jag fått av min arbetskompis Malenaidag. Hennes pappa är präst och fyller år i mars. Så hon undrade om jag hade en lämplig tavla som hon kunde ge honom i present. Lägger upp mina tre förslag som jag ska ta med mig till jobbet imorgon. DS

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte tittat i kväll...

Kanske skulle jag be maken köpa med tandblekningstejpremsor också? Är för snål för att få det gjort hos tandläkaren.

Anonym sa...

Haha...ja nog är det knepigt att se dessa muskelösa idrottskvinnor i nätta klänningar :) Fast jag gilla denna galan :) Dock inte alla inslag...har skrivigt om något som upprört mig länge!! Blir intressant att höra vad du tycker :)

Vackra tavlor du gjort! Du är kreativ så det förslår :)

Mrs Bettan sa...

Jag som gillade grabbarna som sjöng Tom Jones. Däremot håller jag med dej om Kiss-scenen, den var direkt dålig. Ingen av Gustafssonarna var bra idag tycker jag. Däremot tycker jag denna gala är skitkul att se på, alla gamla idrottare som man känner igen.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Jag tycker att galor kan vara lite galet jag! ;)
Jag tittade inte även om jag tillhör kategorin som gärna tittar på Björn G.
Ibland känns det som alla utmärkelser och priser kan hamna snett, att de som inte får dem blir mera ledsna än de som verkligen får dem blir glada...

Anonym sa...

Svar från min blogg:
Skriver skitbra, jag tackar jag! =) Det står ju mest skit där iallafall. Fniss!
Jag är glad över dina besök ska du veta och att du skriver hos mig.

Min klocka som jag visade upp i går handlade jag och Herr Bayard på en liten utflykt till Tranås så den är nog inte så hiskeligt exklusiv. Men vi gillade den skarpt då vi köpte den. Numera visar den bara tiden rätt två gånger per dygn. ;)

Anonym sa...

Vi får väl dela kunskap och allmänbildning med varandra! :)