tisdag 13 januari 2009

Ny väktare och roliga nyheter

Ensam väktare
Den här "killen" hittade jag idag i fastigheten där jag jobbar. Roboten står och vaktar - alldeles ensam - ett nytt, stort kontor på plan 2. Ingen har flyttat in där än så jag tyckte lite synd om honom. Tyvärr svarade han inte på tilltal, han hörde nog inte vad jag sa då han står bakom en stor fönstervägg ;-) Men billigare än en väktare från Securitas är han nog.

Roliga nyheter
Tips från Totte (vem annars) en mini-mini dator från Nvidia... och jag som trodde att de endast gjorde grafikkort. Den presenteras på CES i Las Vegas just nu, ska kosta 200 dollar och släpps i slutet av 2009. Plus: Skitbilligt!!! Vill ha! Minus: inget

En gammal favorit i repris med extra utrustning: Armékniven med 32 GB USB minne. Yiiipphiiee! Ett måste. Plus: man kan förena nytta med nytta om man säger så. Minus: Priset: 2 600 kronor ("verktygssatsen" kostar under 200 kr). Jag älskar min lilla Victorinox som är utrustad med tandpetare (suveränt på matställen som inte har "petingar"). Har den alltid med mig. Har dock tappat två knivar under årens lopp. Två gånger cirka 200 kr = 400 kr. Två gånger 2 600 kr = 5 200 kr. Mmmmmmmhhhh.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, skjuta föräldrar! Du är lika brutal som jag, jag uppmanade maken att döda någon när han rapporterade om några nya kollegor!

Mrs Bettan sa...

Den där miniminidatorn var ju dötuff. Vill ha jag också. Häftigt.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Vilka bra "vill ha prylar" du pressenterar :D

Önskar dig en skön dag!

Anonym sa...

Jag målar i olja och har laggt upp bilder på lite av mina tavlor..titta under inredning någon gång i början av mitt bloggande :)

Se där jag ännu en fotbollsspelare :) Hanna spelar alltid framåt men lite olika. Gillar att slita långt fram på högersidan men inte bara på topp utan från mittfället och uppåt. Hon spelar på V:ä ibland också, verkar kunna skuta med båda fötterna, rätt bra egenskap :)
Nu ska de börja med nio manna lag förut var de bara sex ute spelare + målisen och så ska de börjas med offside, större plan (passar våran tjej bra som har god kondition) så det blir en del nytt!

Du skrev att du var målvackt, ingen bollrädsla där då :D Jag har själv spelat basket både före och efter min skada, lagidrott är nått extra kul!

tack för komplimangerna av mina foton...ja du det var inte helt enkelt att lära sig denna kameran. Väntar ivrigt på att få blixten och de andra objektiven fast jag har ju fullt upp med kameran som den är...hahaha.

oj, det blev långt detta! Ha en fin kväll, kul att vara bloggvän med dig :)