söndag 4 januari 2009

Dagens rapport från idet

Det blir en kort rapport då vi inte lämnade vårt varma och sköna ide för att riskera köldskador i 11 minusgrader.
- Upp klockan 11:50
- En snabbtitt genom fönstret 12:45 (bilden intill)
- Lunch vid 15-snåret
- Middag klockan 19:00

Som tur är hade vi bunkrat upp med mat som kommer att räcka även imorgon. Så en dag till klarar vi oss utan att behöva sätta fötterna utanför dörren.

Tack och lov är jag ledig en vecka till. Bara tanken att promenera cirka en kilometer till busshållplatsen klockan sju på morgonen för att komma till jobbet får mig att aldrig vilja palla mig upp ur sängen igen.

PS. Olles spark-tips fick ni ju läsa om i gårdagens inlägg. Ytterligare ett tips från MrsBettan: hennes man har lovat att införskaffa hopprep till dem ifall värmen försvinner i villan. Mycket bra idé trots att denna metod är starkt förknippad med motion. DS

3 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Visst är det härligt med ledighet och slapphet. I morgon startar jag upp dagen med projektet som inte blev av idag. Jag har inte varit utanför dörren heller idag, alldeles för kallt. Skönt med en mysdräkt och sovmorgon. Njut nu i morron också med en ordentlig sovmorgon.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Ja, nog är det kallt! Vi har minus 15 grader! Hur ska det bli när gubben far till Norge på jobb igen efter ledigheten!! Fy så kallt och eländigt när jag måste ut med hunden...

Tack för snalla ord om min blogg, sånt är kul! :)

Natti natt!

Anonym sa...

Nja, nog är vi litet pipiga när det gäller kyla, och så fort det kommer litet snö lamslås trafiken och folk kör som om det var första snöfallet någonsin. Men jag håller delvis med Olle, vårt förra hus var till hälften vedeldat och dåligt isolerat och man fick helt enkelt lära sig att leva med kyla på ett annat sätt (bland annat fick jag lära mig att dricka whiskey, stackars mig..). Men, idag bor vi ett hus med bergvärme, på landet fortsatt, men husets uppvärmning är rena lyxövningen jmf med det vi hade tidigare.