onsdag 14 januari 2009

Böcker, farbror Theo och en konstig papperskorg

Våra böcker
Några av mina kollegor, som hade gjort "sina egna böcker" (ni minns väl!?) under juluppehållet hade fått dem med posten igår. De tog med sig dom idag och jag blev mycket imponerad över resultaten. Hoppas mitt eget verk blir lika lyckat! Får det nästa vecka.

Farbror Theo
Då vi snart ska ha vår årliga konstutställning på jobbet passade Carola, Inger C och jag på att besöka ett litet galleri i Vasastan. Där fanns förutom mycket fin konst också farbror Theo, en sköldpadda som gjorde rätt för sitt namn. En liten 6-årig halvtrött skrutt som var inte riktigt van vid att bli kliad under hakan. Jag är uppväxt med sköldpaddor och älskar dom: de varken skäller, dreglar, tappar hår eller biter och så slipper man gå ut dem på promenad med bajspåse också.

Entréns "papperskorg"
Utanför fastigheten där jag jobbar finns ett snyggt året-runt växtarrangemang. Kan någon förklara för mig varför det används som papperskorg? Som ni ser finns en askkopp i bakgrunden. Visst där går det också att knöla in en bananskrutt. Vill påpeka att en riktig papperskorg finns 15 meter längre fram. Suck.

PS. Ni som gillar att fota kolla den här utmaningen "bild utmaningar". Äntligen en rolig utmaning! Värd en funderare tycker jag.DS

4 kommentarer:

Daniel sa...

Det var då den konstigste soptförvaring jag sett!

Anonym sa...

Awarden regnar över mig och jag vill gärna dela med mig av den till dig! Se min blogg! :)

Mrs Bettan sa...

Vi hade en tjej på jobbet som också hade en sköldpadda. Hon hade haft den sen hon var liten och sköldpaddan levde ännu efter över 50 år!!!! Inte dåligt va.
Hur har hon fotat sin nacke egentligen? Bild som hon fått av sjukhuset eller ?
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Jag SER ju till och med den riktiga papperskorgen på bilden!!!
Det gick kalasbra med min soptunna, tömd före klockan åtta i morse. ;) Det trodde jag aldrig! Alltså hjälper det att skriva.