söndag 25 januari 2009

Vilken helg

Konsthelgen i Täby Centrum är över för i år. Sammanfattningsvis överträffade den alla mina förväntningar. Vet inte hur ni tänker men om jag har en utställning med mina miniatyr datortavlor så har jag alltid ett mål - och det är att sälja åtminstone en tavla. Säljer jag ingen så kallar jag deltagandet helt enkelt för marknadsföring. Smart, eller hur!!!?

Årets mål
Årets mål var att hitta fem nya hem för mina tavlor under utställningen. Är mycket stolt och otroligt glad över att hela 16 tavlor gick till nya ägare, som verkligen var entusiastiska över mitt sätt att återvinna datorskrot. En bra dag till på jobbet alltså.

Plus och minus
Nu har jag skrytit tillräckligt - sorry. Fler av dagens plus och minus:

Plus:- Motokos XXXL sushi-låda som räckte till min lunch och kvällens middag för två personer. Tror jag ska ha fler utställningar med den tjejen!
- Skoj, skratt och kontinuerliga skämt med kompisarna MrsBettan och Nettan. Nu vet jag till och med hur och varför en kull mopsar kan vara bruna och/eller svarta. Allt är pappa mopsens fel - fast det finns visst undantag också.
- Alla trevliga människor som besökt montern.
- Några av konstnärerna nämnde att de läser min blogg "då och då". Mmmmhhh. Eftersom de flesta som nämnt det är ungefär i min ålder, och då jag vet att jag aldrig skulle medge att jag läser ungdomsbloggar "regelbundet" (man måste ju hålla sig uppdaterat, eller hur!?) utgår jag iskallt ifrån att de läser min blogg "dagligen", ha, ha.

Minus
- Kahls Kaffe mår har grundats 1911, vilket betyder inte ett skit (sorry) om man inte kan brygga en "cappuccino på en dubbelespresso". Hade jag velat ha en latte utan kaffe så hade jag bett om det! Spyvarning.

Dagens kändisspotting
Duger en "korv-med-bröd"-ätande Ulf Elfving? Jo då, han duger.

Årets konstnär på utställningen
Utan tvekan 19-åriga Klimenty "Klimman" Vassiliev" från Hägernäs Strand, Täby. Den killen kommer vi att höra mera av tror och hoppas jag. Lägger upp en bild på hans alster.

PS. Kom upp imorse trots (eller på grund av) vinaren Anne, ha, ha. Finskorna fick stanna hemma och mina älskade Ecco dojjor gjorde underverk för fötterna idag. DS

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha !
Inte bruna mopsar utan gula !
Ha ha !

Tack för trevligt "grann" sällskap !

kram

Anonym sa...

Vad kul att du fått sålt så många konstverk! :)

Du verkar då haft fullt upp idag också!

Svar: Ang. Semlor...nja jag äter väl de när det passar mig. Jag käkar vofflor mer än en dag på året också ;D

Tycker iof inte direkt om mandelmassa...så det blir inte så dundermånga av dessa ändå. Godast är locken...hahaha Undra om man kan köpa bara locken?

God natt på dig, Kram :)

Mrs Bettan sa...

Vad ni är duktiga på att skriva, en annan bara gluttar på era bloggar. Nu ska jag sova.
Kram och tack för helgen.
MrsBettan