måndag 7 juni 2010

Täby calling


Det märks att man har kommit hem
Japp, nu är vi hemma igen och det märks/känns:
- Att komma till Arlanda i T-shirt och med trekvartsbyxor är ingen bra idé: 14,4 grader är hälften så mycket som vi hade på Cypern. Japp vi frös. Inget konstigt med det.
- Att rusa in på ICA i Täby Centrum fem minuter förre stängningsdags i ovan nämnd utstyrsel (för att köpa några förnödenheter) är inte så hippt heller. Man drar åt sig konstiga blickar - minst sagt - av alla som har hoods och långbyxor på sig. De fryser inte medan jag huttrar...
- Att titta ut genom fönstret nu och konstatera att det fortfarande är ljust är underbart. På Cypern var det bäckmörkt vid klockan 21:00.

Det märks at man har varit borta
Japp, vi har varit borta i ynka två veckor. Varför ligger det då 346 mejl i inkorgen? Inga direkta skräpmejl heller...
- Det är ju grönt ute:-) På Cypern är det mera brunt om man säger så. All gul gegga som lagt sig som en matta över balkongen här hemma har inte kommit in i lägenheten då dörrar och fönster varit stängda. Yiipphhiieeee.

Japp folks I'm back, jetlagged visserligen (min internklocka står ju faktiskt på 23:45 Cyptern-tid) men jag har ju en semesterdag kvar imorgon som ska ägnas at det ni ser på bilden. Ingen fara, det är ju varmt i tvättstugan;-)

PS. Bilder från Cypern kommer, jag lovar. DS

4 kommentarer:

S o F sa...

Härligt att bloggvärlden blir sig lik igen! :D

Jag skall också spendera morgondagen (oops - idag ser jag nu när klockan precis passerat 00) i tvättstugan å då ska jag tänka på dig.

å ä ö vilka fina bokstäver.

Ha det gott!

egoinasmamma.nu sa...

Massor med jobb när man kommer hem, inte så kul. God morgon! Och välkommen tillbaks!

Mia sa...

Välkommen hem igen! Jag hoppas vi snart har sommarvärmen åter här hemma i gamla Svedala. Visst är det urtjusigt just nu - skir grönska, blomsterprakt och så ljuset... Mycket att njuta av även här!

Hörni sa...

Välkommen tillbaka! Det ska bli kul att se bilder. Och vi har ganska hyfsat väder här också, men inte 30 grader förstås.:)