måndag 21 juni 2010

Nu har jag också en...


Japp, nu har jag också en. Ni vet en sådan som alla har - en MP3-spelare. Det var maken som tyckte synd om mig för att jag alltid missar eftermiddagsmatchen under fotbolls-VM då jag sitter på bussen och tåget. Så han köpte en åt mig (försenad födelsedagspresent). Man kan nämligen "ratta in" Sportradion på den. Trodde att den skulle sända Chile-Schweiz i eftermiddags. Det gjorde den inte. Mmmmhhhh. Lyssnade på nyheterna och trafikinformation istället. Otroligt underhållande - NOT.

Väl till pass
Men hörlurarna till min nya lilla MP3 spelare kom väl till pass till Portugal-Nordkorea-matchen som började klockan 13:00. Sitter nämligen i landsskap den här veckan och jag har alltid klagat på att jag inte kan koncentrera mig om alla pratar i mun på varandra. Stoppade in hörlurarna i datorn och lyssnade på tv-sändningen. Varje gång det blev mål kollade jag reprisen. De fick jag göra sju gånger. Helt suveränt, det är fotboll när den är som bäst:-) Då spelaren är ganska så - mmmmmhhhh teknisk har jag inte hittat volymknappen än. Så vuvuzelorna klingade som ljuv musik i mina öron. Kollegorna som pratade hördes inte. Ja dom som ville mig något hördes inte heller. Där behövdes en klapp på axeln för att fånga min uppmärksamhet. Japp, det är ju några matcher kvar den här veckan. Bara att vänja sig;-) Tack gulliga make, du vet precis vad jag behöver. Förresten var sitter volymknappen;-)

PS. Är barnsligt förtjust i tistlar. Bilden jag lägger upp togs i eftermiddags i Täby. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag.

16 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Alla? Jag har ingen MP3-spelare. :D Men jag får kanske börja uppdatera mig lite, jag har inte Facebook heller.
Sv: Jag måste tvinga mig lite när jag "bjuder" på mig själv. Det tar emot, men jag har lärt mig att det är av det goda för mig. Sen hoppas jag att det kan påverka andra också, så det inte bara är tjugoåringar som lägger ut bilder och videor. Sen menar jag inte att alla behöver göra det, men om man har lust och låter blir för att man känner sig hämmad, då är det ju synd. Alla bäckar små.. :)

anne sa...

Vi har alla möjliga musikspelare i huset men jag använder ingen. Fast jag har tänkt att det kunde vara rätt trevligt med musik när jag är och harvar på grusvägarna...

S o F sa...

Fniss. Huvudvärken kändes inte alls under Portugalmatchen. ;)
Underbar målkavalkad!!

Muttrade lite igår om att jag tycker det är målfattigt i VM - och nu "fick jag väl så jag teg".

Är också fascinerad av tistlar och fotade faktiskt sådana också på promenaden idag, men de fick inte vara med på bild. :)

Vackert sommarväder är det och kan det vara så att det i år blir ett stabilt och fint midsommarväder tro?!

Varma hälsningar.

Hörni sa...

Jag har ingen mp3-spelare heller, men jag kan lyssna på radio i min mobil. Måste bara lära mig hur man gör först, haha. Jag har inte hunnit det än, mobilen är bara drygt ett år ju..
Tistlar är jättevackra! Fin bild.:)

Susanne sa...

I mitt landskap har vi nu iaf rattat in samma kanal. Varje eftermiddag lyssnar vi på fotboll och jag tutar med min Vuvuzela på min Iphone.

Heidi sa...

Vilken kärleksfull gest av din man :-) Eftersom min rygg fortfarande måste läka så ska jag ju ta det lugnt..stackars mig som ser alla matcher liggandes i soffan..vad oturligt att min operation blev just nu..fniss fniss!!

LissenTo sa...

Du han tar en massa + poäng din make!
Riktigt gulligt gjort.
Lånar MP3 spelare av vän, får problem då och då med knapparna, hihi!
Mellan varven får jag till det!

Olga T sa...

Helt underbart att han gav dej en MP3 för att du skulle kunna höra fotbollen! Det kallar jag kärlek!
Gillar din tistelbild.
Min blomma är en smultronblomma.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

På foto gillar jag verkligen tistlar och jag gillar din bild.

Jag är snart ensam om att inte äga en MP3 och tror att ditt behov är betydligt större än mitt.

Jag har då förstått så mycket att det inte var måltorka under Portugalmatchen.

Jag kommer säkert att se mer fotboll så länge jag är halvliggande, även under kvällen har jag sett några som sprang efter en boll.

egoinasmamma.nu sa...

Sv: Haha! Aj då, min webb-kamera är den som står för "konserveringen" bara så det är sagt.. :D God morgon!

Anonym sa...

Bra hörlurar är underbart när omgivningen är störande och tråkig.

Daniel sa...

Så sött!

Den spelaren e du värd!!!

Petra sa...

Kan inte leve utan min.

tistlar är fina att titta på, bara man inte behöver röra dem :-)

Jess sa...

Hahaha, bilden är jättevacker och jag är trög. Jag trodde du fått en tistel, men man ska ju läsa texten också!
Vilken fin och omtänksam present du fick!!

red sa...

Är det inte en enda i hela världen som vet vad en MP3-spelare är?!!? Med den spelar man upp MP3-filer! Lagrade ljudfiler.
Men om du menar en sorts miniradio så är jag med på noterna. Den kan ju även innehålla en MP3-spelare, men om du lyssnar på radio - live så är det Internet (streaming) eller pod-radio som ju är MP3-filer som kommer i efterhand, inte live.
Höh?
Dessutom kanske du redan har radio i din mobil om du kollar. Och MP3. Och.... en massa annat.

Ellis sa...

Hahaaha hoppas du hittat knappen nu! jag har förresten inte heller en MP3 spelare förutom den som sitter i telen - den har väl alla?