söndag 27 juni 2010

Sorry guys!

Det är tur att den engelska maken inte är intresserad av fotboll. Hade han varit det så hade han gråtit hela vägen till Scunthorpe där han kommer ifrån. Hans enda kommentar (utan att ha sett matchen, bara lyssnat på mina vrål från vardagsrummet):

- Football is a quantifiable degradation of society.

Vad han nu kan mena med det.

Tyskland-England 4-1
Att England, som spelat uruselt under hela turneringen är utslagen förvånar mig inte. De förtjänar att åka hem, de har jobbat hårt för det i alla matcher. Att de däremot blev bestulna ett mål som var minst 30 centimeter innanför målramen är oförståeligt och så himla dåligt av den assisterande domaren. Hur hade matchbilden sett ut om... Ja det får vi aldrig veta förstås. 4-1 nederlaget är det största i Englands VM-historia. Det vet vi nu. Att just Tyskland tillfogade England denna förnedring är inte överraskande, inte som dom spelar fotboll idag. Laget är ingen tysk lagmaskin med träben längre utan ett spelande, tekniskt skickligt, ungt gäng som verkligen vill spela boll. Grattis!!!


"God save the Queen"
Gud mår rädda drottningen, han räddade inte England dag. Åk på semester nu grabbar;-)

14 kommentarer:

Jess sa...

Jo, jag har hört att Tyskland spelar väldigt bra. :)

egoinasmamma.nu sa...

Jasså? Hahaha! Men kul att bästa laget vinner, då är det som det skall vara.

anne sa...

Jo, dethojtades här också men jag hade tankarna på annat håll.

Sv. Vi SKA till en storstad, vi ska ju till London och Emirates Cup, men något mer ska vi väl hitt' på under semestern. Det gäller ju att dagarna inte bara flyter in i varandra...

Olga T sa...

Matchen som från början var riktigt bra dog efter domarmissen. Det var ju så uppenbart att bollen var inne.
Visst var Tyskland bra men England fick ju ett helt annat läge att kämpa i. Som du skrev så hade matchbilden varit annorlunda om man gått till vila i halvlek med 2-2..
Men så är det. Färdigdömt för de domarna?

S o F sa...

Skandal att det inte finns målkamera i fotboll.

Känner ofta en stor besvikelse när jag ser England spela fotboll i stora turneringar.

Uppfödd som jag är med Tipsextra och engelsk ligafotboll på lördagar och då ett stort fan till engelsk fotboll, så slutar jag aldrig att förvånas över att det ska vara så förbenat svårt för landets landslag.

Suck!

Tyskland spelade strålande.

Nu laddar jag inför nästa match. :)

Soooliga hälsningar!

Hörni sa...

Helt otroligt dåligt och konstigt, och jättetråkigt att englands mål blev bortdömt. Men, vi hejade på Tyskland. Dotterns pojkvän är därifrån, och då blir det liksom så, och dessutom är de väldigt bra. Nu ska dottern och pojkvännen snart till Tyskland, och hoppas att de är i final när de är där.

anne sa...

Sv. Men Beate...Det vet du väl att det är bara att låta nagellacket svämma över, för om man handdiskar efter ett par timmar, då släpper allt som sitter på huden! Och då har man inga vita fläckar på naglarna!!!

Per-Anders sa...

Ska erkänna att jag har svårt att känna engagemang för årets fotbolls-VM. Sverige är ju inte med...

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Går det bra för det tyska samhället och dåligt för det engelska? Eller vad menade maken egentligen. =)

England är fotboll och då är det liksom tråkigt. Att du hittat en engelsk make som är totalt ointresserad är fantastiskt med tanke på ditt eget.

Precis sa jag att om det stått 2-2 så hade läget varit ett annat, sambon hakade på trots att det kom från en som inte såg matchen utan bara reprisen av målet i halvlek.

Nu hejar jag på Argentina och det lär visst inte vara några problem 3-1 var det sist jag ropade och frågade.

Ellis sa...

ALLTSÅ BLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIND JÄVLA DOMARE!!!!!!!

Jag hejar på Tyskland, men ändå hur blind får man vara? Inte för de målet spelar någon roll, men ändå?! Åh ja blir sne.

Jag låg dock i sängen helt döende med min förkylning.

sv: Att vara så lång ibland är ej kul då huvudet får så många smällar haha.

Midsommar var härligt. Hoppas din var lika mysig? Firade du midsommar?
Kram

Lennart sa...

Jag tycker det är synd om den stackars fotbollen, tänk att bli sparkad kors och tvärs av en massa fötter en sån där lång stund.

Heidi sa...

Håller med om att det var domarskandal o jag tror att matchbilden hade sett annorlunda ut om de hade fått det där målet som faktiskt var mål! Tror att mina härliga tyska grabbar vunnit ändå men det hade blivit lite mer spännande!! Ich mag Deutschland ;-)

Lisa sa...

Hej!

Har du kollat din mejl? Jag har skickat porträttet du beställde på din vän.

Jah Hollis sa...

Det har varit många domarmissar i detta VM, men Englands bortdömda mål är en av de grövre. Men som Tyskland spelade, hade de nog vunnit ändå.
Men att kalla en fotbollsförlust med 4-1 för "förnedring" tycker jag är fel. Överhuvudtaget är det inte "förnedrande" att förlora en fotbollsmatch hur illa det än går. Förnedring i ordets rätta bemärkelse är något mycket värre.