söndag 6 juni 2010

Cyprus calling - Del 11

Japp, det har ar sista inlagget utan a,a och o fran Cypern. Imorgon ar det hemflyg som galler, men av era kommentarer har jag forstatt att det ar fint vader aven i Sverige. Perfekt, da jag ar rejalt 'uppvarmt' om man sager sa.

Fordelar med Cypern
- Det har varit en helt underbar semester har pa Cypern med 14 dagars sol (minus en eftermiddag) och harlig varme. Precis vad vi behovde och en av anledningarna att jag rekommenderar Cypern nar ni/vi ar djupfrysta efter en lang vinter. On ar idiotsaker vad galler vadret och det tackar jag verkligen for.
- Cyprioterna ar varldens trevligaste och mest hjalpsamma manniskor man kan tanka sig... 24 timmar om dygnet. De vill verkligen att man ska trivas pa deras o.
- Utbudet av farskt pressade juicer ar oandligt, ja alla drickbart har gar ner perfekt. Bra att det ar slut med det fran och med tisdag, na'n ordning far det val vara;-)

Nackdelar med Cypern
Det beror ju alltid pa vad man ar ute efter nar man aker pa semester... Om jag ska 'gnalla' pa nagot sa ar det
- den trista maten (ett salladsblad till och jag spyr;-),
- fa riktigt bra (=konstiga!?) motiv att fota (jag menar har man sett en ruin har man sett alla, dessutom ar ruiner inte sa fotogenique om man sager sa). Landskapet gor sig heller inte bra pa bild kan jag lova.
- internetutbudet ar katastrofalt... och dyrt. Bloggabstinensen ar helt enkelt hemskt.

Men jag klagar verkligen inte. Vi har haft en helt underbar semester som kommer att sitta i lange. Langtar jag hem da... mmhhhhh, nja, sadar. Men en thai pa onsdag suktar jag efter assa har jag faktiskt saknat mina bastisar pa jobbet och er bloggkompisar. Hoppas ni har gjort samma sak;-) Fran och med onsdag ar det ordning och reda igen, jag lovar...

PS. Som jag lovade sa kommer jag att lagga upp nagra BP-specialare fran Cypern nar jag ar hemma igen. DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Haha, kommer nog att sakna att inte fa lasa utan a a o!
Hoppas nu att värmen håller isig för helgen har varit underbar här hemma!

Olga T sa...

Ser fram emot specialaren! Saknar foton till dina inlägg, det måste jag erkänna.

S o F sa...

Välkommen hem!!!!

Tror att det skulle börja regna i Stockholm lagom tills ni kommer.
;) Förlåt. :)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Det gäller att fota ur olika vinklar och perspektiv så kan nog ruinerna variera sig också.

Det viktigaste är att du har haft en bra semester med mycket mycket sol och värme för det tror jag verkligen att du har behövt för att tina upp ordentligt.

Då är det alltså onsdag vi ska ställa in oss på. Jag börjar själv nu att jobba efter lite ledighet, men jag klagar inte.

Hörni sa...

Men ett par dagar är det ju kvar att njuta av värmen. Här är också underbart väder, och jag hoppas det fortsätter så, så ni inte får en chock när ni landar i Sverige.:)

Tigris Predikantan sa...

Läser att ngn gör dig glad genom att skriva att det skall regna i morgon .. faktiskt vet man aldrig, allt kan vara lokalt *ler*!

anne sa...

Res väl!

egoinasmamma.nu sa...

Trevlig hemresa! Skall bli roligt att se bilder.