lördag 12 juni 2010

Green - nej gräset är inte grönare på andra sidan mållinjen

Kan inte låta bli att ändå göra ett fotbollsinlägg idag. Struntar i om ni läser det, måste bara "lätta på trycket" litet.
Ett fotbollslag består ju som bekant av 11 spelare. Tyvärr - för Englands del - innehåller det även en målvakt. Han heter Robert Green och han kommer att drömma mardrömmar i natt, jag lovar. Som burväktare får man ju faktiskt använda händerna för att undvika att bollen letar sig över mållinjen. Det gäller bara att göra det på rätt sätt. Green gjorde 2010 årets tabbe, vilket betydde att USA klarade 1:1 mot stjärnspäckade England. Jag menar killen tjänar tre gånger så mycket i veckan än vad jag får i lön per år. Grrrrrrrrrr...................

Pissmatch
Matchen mellan England och USA var en riktig pissmatch (sorry). Matchen var bra i fyra minuter - Steven Gerrad sköt 1:0 för England just då. Sedan undrade jag varför jag egentligen satt kvar framför tvn, då spelet påminde om hur England (och USA) spelade på 1980- och 1990-talet: långbollar utan adress, inkast till motståndarna, paniksparkar, höjdbollar - nej fy f*n, vilket eländigt bottennapp. Jag spyr.

Inspiratör
David Beckham i grå kostym, tredagars skäggstubb och mokasinfrisyr togs med av Englands förbundskapten - italienaren Fabio Capello - som inspiratör???!!!!. Japp, ni läste rätt. Varför såg han då ut som om han hade käkat surströmming under 90 minuter - visst ja, han har ju skadat hälsenan...

8 kommentarer:

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Ordet mardrömmar hörde jag många gånger under kvällen.

Sedan var det inte så mycket jag såg trots att jag satt där. Bättre när jag läser ditt inlägg då vet jag vad som hänt. =)

Han (målvakten) trodde alltså att grannens bil var finare och gick dit när han skulle stannat kvar och putsat sin egen, eller?

Susanne sa...

Kan inte vi ha Beckham som inspiratör på vårt arbete. Han är en riktigt urpppping och mitt arbete skulle iaf blir lättare ifall han blev vår inspiratör ;)

Jess sa...

Nästan så jag tycker synd om målvakten...
Men om han flyttar långt bort, byter namn och fixar en bra plastikkirurg så kanske han kan leva ett normalt liv. :)

egoinasmamma.nu sa...

Som du vet är jag inte så intresserad av fotboll, men David Beckham... :D
Sv: Hahaha! Jag vet om det och spelar lite på det också. Även om det är de som blir irriterade och arga på mig, så är det också många som kanske börjar fundera oavsett om de håller med eller inte.

S o F sa...

Tyvärr en tråkig match, hade relativt stora förväntningar. Att nu jäklar skulle England äntligen slå till med en kul och målgivande tillställning.

Nä! Så blev det då rakt inte...
Tråkig fotboll.
...å snacka om att målvakten aldrig kommer att glömma det ingripandet, precis som du säger.

Då var det roligare att titta på hur Sydkoreanerna spelade.
Kvicka lätta fötter, anfallsvåg efter anfallsvåg.
Gladfotboll - och grekerna hade inte stor chans.

Önskar dig en fin vecka!

red sa...

Det enda som är kul med fotbollen är när dom gör tabbar. Hoppas dom spar allihop och visar efter VM. Då ska jag titta.

Ellis sa...

Haha aldrig varit ett fan av Beckham, men fjolligt och dumt o skada hälsenan JUST NU!!!

Heidi sa...

Jag tyckte att Englands spelare betedde sig som skit mot sin målvakt o inte ens klappade om honom efter tabben..kan lova att alla spelare gjort bort sig nån gång. Sen satt sur-Beckham o stirrade på Green som om han ville dräpa'n o han av någon borde förstå hur det är att bli Englands hatobjekt.