onsdag 17 februari 2016

Rätt svar på ”Guess what”Nu har jag skrattat mig igenom era gissningar från första till näst sista svaret. För då kom äntligen rätt gissning - två gånger till och med. Å det var Anita från Malta som först aningen tveksamt skrev att det var ett ”klädesplagg som sitter tajt om benen” och sedan identifierade bilden som ”tajts”. Snyggt jobbat tjejen:-) Har aldrig träffat Anita irl, men hon känner mig ändå såpass väl att hon vet att min toleransnivå vad gäller klädesplagg i fel miljö inte är speciellt hög. Och åsynen av den ”kombon” gjorde mig både and- och mållös;-)

Gerd
var också nära med ”träningsgrej”, vilket dessa otroligt fula tajts ju onekligen kan räknas som. De har i alla fall ingenting i en kassakö att göra – tajtsen alltså.

Comsi Comsa gissade på strumpbyxor, nära det också.

Nu när kommentargranskningen är hävd är det bara att läsa svaren och skratta gott som jag gjort.

Kom ihåg förresten att jag skrev att ”många” av er äger en sådan grej, inte alla. Å jag utgår iskallt ifrån att era tajts är betydligt snyggare och att ni inte har dom på er när ni besöker ett shoppingcentrum i en storstad.

Då jag inte vill att ni ska ha dessa gräsliga tajts på näthinnan hela kvällen bjuder jag er på fler läckra bilder från Furniture & Light Fair. Enjoy!


Enligt maken är det här en Smilodon, som han var mycket sugen på att ta med sig hem.


Himla läckra pennställ. Synd bara att nästan ingen använder pennor längre.


Otroligt coola stolar som är kanske inte så lämpade att sitta på, men en fröjd för ögat är dom.


Stolen ni ser på bilden är gjort av träbiten som ligger på golvet. Vågade inte provsitta den stolen heller.

24 kommentarer:

Kolonilotta sa...

Och jag som trodde det var tajta men inte gissade eftersom jag typ alltid har fel! :(
Så kan det gå...

Kolonilotta sa...

Tajts skulle det stå.

Ama de casa sa...

Tajts... Själv kör jag med gossebyxor i en bra mycket mer pösig stil. Och dom får jag inte ha på mig längre än till soptunnorna utomhus... :-)

Den där höga, orangea stolen ser inte bekväm ut, men väldans läcker :-)

Geddfish ♥ sa...

Jorå, tights har jag allt, flera par, men de är diskreta. Dessa, förstår jag du studsade till på och jag hade ALDRIG satt på mig sådana och allra minst gått in i en affär med dem på!!!
Gräsligt, poff.

De andra bilderna var roliga men kanske inte så funktionella, haha, iaf inte stolarna, nä.

Nu har jag skrattat en bra stund åt kommentarerna, så kul.Tack för länken och att jag var så nära! ♥

LissenTo sa...

Fantasin bland oss som gissar är riktigt bra iallafall :-)

Comsi comsa sa...Hi hi hi, så kul att jag var nära, å tusen 1000-tack för länken.:)
Nu kan jag tala om att jag sitter i leopardstrumbyxor/tajts. Men jag skulle aldrig gå ut i bara dom. :D Det skulle i Så fall vara om jag glömde bort mig, hi hi hi...

Kram ❤

Ulla Maria sa...

Inte konstigt att jag inte var i närheten. Jag sällar mig till de två herrarna bland dina bloggvänner som inte är tightsägare. (Inte heller sambon har några. Men jag kan inte skylla på att jag aldrig sett några.) :-)

Susanne sa...

OMG, vilka fula tajts, de är så fula att jag blir arg.

Anki sa...

Haha... nu hade jag fel igen - jättefel :) Jodå... visst äger även jag ett par "tajts" - ja flera faktiskt, men hur kunde du veta det? Mina är svarta och blå och används bara hemma :)
Du hade nästan rätt hos mig och fick din 1:a poäng - bra jobbat!
Den där orangea stolen ser ut som ett par kammar som någon räknar ner till muck på :)
Tror jag tänkt som din make - den där Smilodon kunde nog få bo hos mig :)

Olga T sa...

Ja du, det där hade jag aldrig gissat. Dessutom trodde jag faktiskt att när det tog andan ur dig så var det positivt. Men så var det inte heller. Ja, ja, jag tycker i alla fall att texten var riktigt snygg! Men själva tightsen....njaaa..

Mias Mix sa...

Himla kul mässa du har varit på :) Jätteläckra stolar.
Träningstights hade jag aldrig kunnat gissa, mina är svarta med lite lite rosa på.
Ha det bra!

Anita Malta sa...

Vaa...!! Var jag den enda som gissade rätt !! Haha.. men kanske inte helt rätt för jag trodde ju att det var dina ;-)
Tusen tack för länken snälla du !

Kul att få se fler bilder från mässan ! Men jag använder pennor eller rättare sagt en bläckpenna, en blyerts och ett par tuschpennor att markera med så något något pennställ behövs kanske inte eller varför inte.
Ja, coola är de, stolarna men kanske inte så sittvänliga iallafall inte den brandgula. Skriver brandgul för jag kan inte stava till orange :-)
Ska det ta en hel vecka att skapa en stol av den där träbiten ? Då klyver jag den på hälften, sätter mig på ena halvan och lutar den andra mot väggen och VIPS så har jag min stol. Minst lika ergonomisk som att låta benen, alltså mina ben, vara i lodrätt eller vågrätt läge :-)

Eva Trillian sa...

*S* Nej, där var inte tanken ens och snuddade ;)

Ditte sa...

LÅngkalsonger och på norska "stillongs" har man när man åker skidor och det har jag då använt. Och på gym förstås. Men jag skulle inte ge mig ut på shopping i dessa.
Hjälp vad jag skrattat åt mina egna och även andras gissninger.
Tack för att du balanserade detta med härliga bilder från mässan.
Och där skullle jag gärna vilja ha flera saker i mitt hem. Många stolar var verkligen läckra och bland pennskrinen fanns också ånga favoriter. Och eftersom jag använder många pennor så är jag spekulant...

Steve sa...

Du hade så rätt. Några tajts har jag inte.
Pennställen var läckra. Ett sånt skulle jag behöva trots att jag nästan aldrig använder en penna. Ändå har jag en drös pennor stående i en mugg på mitt skrivbord. Varför? Ja, jag hittar inget mera lämpligt pennställe.

FREEDOMtravel sa...

Oj nu missade jag Guess what igen, men det är väl tur det, för då slapp jag göra nån pinsam gissning, hehe. Och möbelmässan verkar ju ha varit en färggrann och kul tillställning (om man inte hade så fullt upp med alla dessa resemässor, haha)

KajsaLisa sa...

Okej, fel igen, tyckte texten såg sminkaktig ut. Stolarna var kul med själv har jag bara plats för stolar man kan sitta på. Pennställen som var jättesnygga borde jag däremot få plats med.

Monica sa...

Nä stolarna får vara, gillar gamla
klassiska modeller.
Ja du har så rätt man har ett par tre
som saknar en men tycker i alla fall
att man kan ha the courtesy att skriva
en rad när man själv kommenterat det har
jag alltid gjort.
Tyvärr håller dom flesta utmaningar på
att självdö så det är bara att foga sej i ledet
Ha en bra dag KRAM

Unknown sa...

Nää, tajts....hade jag aldrig gissat. Den här gången var jag inte ens nära.
Pennfodralsbilden var himla snyggt fotad. Men blev lite sorgsen i hjärtat när du sa att inga nästan använder pennor längre.
/Kiki

Maria sa...

Det var svåååååååårt!!!
Kram

anemonen sa...

Wow så många häftiga saker som jag vill haaaaa. Tuffa annorlunda grejor och det gillar ju jag. Synd att det strular med mina gissningar. Det har varit så från början hos dig. Nej engagera sonen hmmm gör jag inte för datanörden är jag i familjen. Han är den som är hejaren på bilder och jag fixar det tekniska. Jag kan inte klura ut varför det blir så med just Guess What? Jag har inte stött på det tidigare och jag kommer ändå att sluta med denna fotokedja för när jag lägger in mitt bidrag på tisdagen och länkar så har jag varit bland de första. Ibland har jag varit först. Tiden man har att gissa är för kort hos de flesta. Hade vi haft en vecka eller åtminstone tre dagar på oss och att samma hade gällt för alla så hade jag hängt kvar här. Men jag är upptagen så mycket med annat ideellt arbete så tiden vid datorn är kort och denna form passar inte så jag går tillbaka till Tisdagstema där man har en vecka på sig att kolla hos de andra för det vill jag ju. Tack för ett färggrannt bidrag som jag gillar skarpt. Det kan hända att jag hänger på någon gång då och då när jag hinner.

Days by Johanna sa...

Jaha träningsbyxor... Det hade jag aldrig listat ut :)

Ja han kände väl han skulle visa alla på kalaset på lördag att han kunde gå haha :)cat sa...

Kan ärligt säga att jag inte kommer i närheten av att äga dylika tajts. Jag har underställslångkalsonger som åker på just under någon annan byxa om det är kallt.

Många läckra stolar!!!

Stare Ström sa...

Vilken kul utställning du har varit på! Läckra grejer.