onsdag 3 februari 2016

Rätt svar på ”Guess what”.Jamen, sååååå lätt det var den här gången. Alldeles för enkelt om ni frågar mig, vilket ni troligen inte alls gör – fråga mig alltså. För ni vet väl hur mycket tid det tar att länka till alla som gissade rätt. Eller nej, det vet ni ju inte, för de flesta av er är ju ”smarta” nog att inte delta i denna roliga utmaning;-) Testa, så får ni se:-)

Gissade rätt

Å ni som gissade rätt har uppenbarligen en ”byggare” i huset/på husbåten, gillar DIY och målar väggar/dörrar/fönster eller annat där TEJP i olika utföranden/styrkor behövs. Å till er som gick runt i era hus/lägenheter och letade kan jag bara säga: öppna luckor och lådor. För visst har ni tejp hemma, eller!!!??? Ni som gissade på väska - tror ni verkligen att jag skulle gå omkring i nå't så fruktansvärt fult;-) Här kommer alla åtta som gissade rätt (i den ordningen som svaren kom in):

Eva Trillian
Freedomtravel
Carita
Comsi Comsa
Lissen To
Susanne
Kicki
Margareta

Roligaste kommentarer
Kiki: … ville gissa att det är ditt färggranna badmintonrack, men har inte läst någonstans att du spelar, så tennisrack kanske? Okej, din man är innebandyspelare, eller hur? Alltså är det en del av hans bandyklubba, färggrann såklart.
Låg dubbelvikt när jag läste kommentaren. Badminton spelade jag faktiskt (framgångrikt) när jag gick på mellanstadiet, men ”mönstret” där var genomskinligt. Ett tennisrack har jag aldrig rört. Min engelska make vet inte ens vad innebandy är för nå’t, men jag är helt säker på att han skulle – rent teoretiskt alltså - använda en innebandyklubba för att spela bandy på is i pågående VM;-)

Ditte: … så mitt sista försök efter att maken och jag fnulat blir blomkruka.
Hahaha! Ja ni är ju i Spanien just nu. Där finns det kanske sådana ihoptejpade blomkrukor, men jag måste säga att jag aldrig sett dom här. Men du gillar ju utmaningar Ditte. Fram med ett bildbevis på en sådan blomkruka:-)

Sysselsättning
Kan väl säga som så att jag på allvar överväger att ge upp ”Guess What”. Herregud, jag är ju fast. Borde skaffa mig ett socialt liv i stället. Jag håller ju på att gissa ihjäl mig hos alla som lagt upp ”Guess what”-bilder. Konstigt att maken inte morrar… än.

Kolla alla kommentarer som ligga uppe nu. Ni kommer att skratta ihjäl er. Jag lovar)))))))

29 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

GRATTIS till vinnarna!
I min värld fanns bara frigolit och plast och här har jag bara genomskinlig tejp.
Men det var en kul gissningstävling hos dig!

Ditte sa...

Grattis till vinnarna!
Och teip har vi i olika utföranden men inte i blått eller lila. Men visst hade det kunnat vara en blomkruka som var randig och i dessa färger. Och jag tränar mig på att se utanför ramarna. Och tro inte att jag ger upp. Åh, nej då...
Jag är glad om jag kan bidra med glada skratt.

Kolonilotta sa...

Jag lämnar in en protest!!!
Det där är ju fyra saker!
Elaking ;)
Riktigt snyggt jobbat av dom som gissade rätt.
Dom förtjänar en medalj!

Della sa...

Vilken massa härliga gissningar du fick!

Susanne ❤️ sa...

haha du är ju helt underbar !!!!
vart har du gömt stolsdynan jag såg ?????
Grattis till dom som gissade rätt, otroligt bra gjort ! erkänner jag gör inte mycket byggerier/målerier här hemma, men tittar ju på äntligen hemma... borde det inte räckt haha
KRAM till dig finaste , jag vet vilken tid det här tar men det är ju sååå kul '
Sanna

Susanne ❤️ sa...

Ps.
Nästa gång kommer jag inte länka till alla som har rätt utan bara ge poäng :)
nu när det blir så många fler som gissar...
Ni som är med finns ju på länklistan !!
Det blir som du säger väldigt mycket länkande annars ;)
STOR TACK för att du ger oss dessa fantastiska bilder att gissa på vännen
KRAM

Comsi comsa sa...


Så kul att få rätt efter några gissningar. :) För mig är detta bara en rolig lek och detta med att länka till de som gissat rätt är väl inte nödvändigt. Förstår att det det blir både en massa jobb och tar tid. Mannen måste ju ses till också, hi hi..

Kramen ❤

Anki sa...

Haha... jag gissade på väska, men det behövde ju inte vara din ;)
Grattis till de som gissade rätt - bra jobbat!

LissenTo sa...

Nämen åh..... gissade jag rätt. Vad kul,trodde jag inte

FREEDOMtravel sa...

Åh waow fantastiskt! Jag känner mig helt grymt stolt! Wohooo, första gången som jag ens är i närheten i den här tävlingen! Känner att jag är i ett "flow" nu, haha. Först final i Travelmarkets tävling och nu det här ;)

Stare Ström sa...

Min tejp är genomskinlig. Och så har jag silvertejp. Inget var till någon hjälp. :-(

Unknown sa...

Amen såklart...det var sååååå nära att jag såg det. Du vi har limegröntejp hemma!
:-)
Men visst skulle du spela badmintton om ditt racket skulle kunna kläs i härliga färger som t ex orange och limegrön?
/Kiki

Mias Mix sa...

Åh så enkelt när man ser det :) Har aldrig sett i olika färger förut. Här på landet har vi bara den beige... Kul grej det här med GW :)

Susjos sa...

Va? Var det ingen boll, haha!!!
Har aldrig sett sådan färgglad tejp faktiskt! Vi har bara den där tejpen till vänster-beige till färgen!

anemonen sa...

Haha jag har bara sett beige och blå tejp lila har jag aldrig skådat förrän nu men så lever jag ju i de mörka djupa skogarna i småland och när jag målat har jag använt blå och beige tejp och hemma är den genomskinlig. Ja varför inte skärp färgglatt ju. hehe

anemonen sa...

Grattis till vinnarna

Olga T sa...

Alltså, tejp i de färgerna??? Har jag inte sett hos ngn! Men snygga var de. Hade aldrig klarat den gissningen.

anemonen sa...

Jag ser att mina gissningar inte är med. Det strular nästan alltid för mig när jag kommenterar hos dig och någon till och jag ser att mitt grattis till vinnarna är med men inte mina gissningar. hmmmm

KajsaLisa sa...

Suck, misslyckades den här gången också.

Eva Trillian sa...

Att man visste vad det var betyder att man d.i.y-ar för mycket alltså? Tänk vad lite tejp kan göra för ens image ;)

Ama de casa sa...

Tejp... Jahaja. Här uppe har vi bara sån där vanlig genomskinlig. Andra tejpar bor i garaget i den byrå som jag klassar som "Anders byrå". Men jag gissar att det inte finns såna där färgglada varianter... :-)

Och när det gäller vår spanska, spruckna blomkruka så har vi inte tejpat ihop den. Den hålls ihop med spännband sen nåt år tillbaka :-D

Margareta sa...

Hahaha, så det var tejp, nu förstår jag också din kommentar ännu bättre. =)
Sedan är jag inte med riktigt, jag har ju varit borta ett tag, är det meningen att vi också kan lägga upp "Guess What"? Länka till dig?

Angående gårdagens diarré så har du rätt, men jag vill bara komma ikapp för att sedan bli normal - vill inte ha samma som 2014, men jag klarade det. =) Nu är jag snart där och kan koncentrera mig på annat ... förhoppningsvis. =) Några inlägg blir det idag sedan ... lugnt.

Margareta sa...

Bara en sak, tejpen till höger - Ja, den har vi hemma men övriga har jag aldrig sett samtidigt förstår jag at om någon ska hitta färgglad maskeringstejp så är det du, inte förvånad.

Shannara sa...

Mycket roliga kommentarer, jag kom oxå att tänka på krukor faktiskt. Fast mer som att flera olikfärgade lerkrukor var staplade i varandra så man bara såg kanterna. ☺

Angående fiskarna så bor de kvar i sitt gamla akvarium som just nu står i svärisarnas garage och pojken nere till vänster är min William... 😀

Ha en go dag!

anemonen sa...

Jaha nej jag ser fortfarande inte mina gissningar och så märkligt Jag har två kommentarer här och det var grattis till vinnaren och där jag skriver att mina gissningar inte är med. Det är inte ditt fel utan jag tillägnar det åt Blogger för det är bara här. Mystiskt psst mina glasögon är så gott som nya, och inte annat än att skaffa mikroskop nu då ju...............kan ju vara Safari men varför bara här? grunnar för det har bara varit vid gissningarna. Inte annars

anemonen sa...

Jag skall öppna upp min Vajo ikväll och se hur det ser ut där. Uppdaterade den igår så då får jag se om det är Safari som är mystisk. Ha en fin dag.

llh sa...

Hohoho vad många roliga gissningar och vad många som gissade rätt.

Kan ju säga att jag hade fetmissat även denna veckan om jag hade sett bilden (inte riktigt i takt med utmaningarna nej). Så nu gnuggar jag de små grå för att begripa varför målartejp ska ha olika färg. Det är ju typ penseln som ska ge färg inte tejpen ;)

Carita Liljendahl sa...

Det är ju bara SÅ kul med Guess what, tack för att du introducerade, ska nog köra en sådan i morgon tror jag.
Och kul att jag gissade rätt - tack för länken!

Husbilen-Ellen sa...

Många kul förslag!