torsdag 4 februari 2016

Lucas, Hugo, Valter och några till



Kan inte låta bli att presentera våra senaste familjemedlemmar för er – Lucas, Hugo och Valter. Hämtade hem trion från utlämningsstället igår och blev så otroligt glad när jag såg att de var betydligt större än jag hade trott - 37 respektive 47 centimeter. Rumsrena är dom också och sååååååååå himla söta. De är tillverkade av Anemonens svärdotter Lisa-Marie som även försett dem med namnskyltar och födelsedagsdatum – precis som på BB alltså. Proffsigt! Lisa-Marie virkar massvis med otroligt fina saker. Så om ni skulle bli sugen kolla här.

Temporärt boende?
Egentligen var det tänkt att Valter skulle bo här permanent medan Lucas och Hugo skulle bli presenter och flytta vidare till några kompisars hem. Kan väl säga som så att det inte alls är säkert längre att den planen håller;-)

På tal om lamm och giraffer

Medan jag ändå skriver om lamm och giraffer kan jag inte låta bli att lägga upp en bild jag tog igår i Stinsen shopping center i Sollentuna. Har förstått att det är naturligt för hundar att lukta varandra i rumpan som en del av sitt normala hälsningsbeteende. Hundar på Stinsens lekplats tar uppenbarligen det näst bästa – parkbänken. Ja, man tager det man haver.

Ny farkost till ”familjen”

Ja, å till sist kan jag även presentera en alternativ ny farkost till familjen som igår utökats med tre medlemmar – en eldriven moppebil för två vuxna alternativt för en vuxen, två lamm och en giraff;-) Det går även att sätta två barn i baksätet. Måste säga att jag var såld på den också. Tyvärr lyckades den 1,96 meter långa maken aldrig kliva in i den… Men visst är moppebilen söt!

Å om ni tycker att det var ett alldeles för sött inlägg för att koma från mig så håller jag helt och håller med er;-)

33 kommentarer:

Maria sa...

Söt moppebil, hundarna var lite sötare och filurerna på första bilden var ju allra sötast!! Och ja - det var ett ovanligt sött inlägg för att komma från dig ;-)
Kram

FREEDOMtravel sa...

Å jag som tyckte att vår bil var liten... men det är ju ingenting emot den där! ja, söt! :)

Carita Liljendahl sa...

Mycket kul här! Gillade hundarna!

Olga T sa...

Virkade dockor?? Hos dig?? Ja nu blev jag förvånad!
Blev dock inte förvånad över att du gillar bilen. Cool!
Lycka till med tillökningen ;)

Comsi comsa sa...


Det fina gula moppen blev jag stört förälskad i.... :)
Väldigt sött inlägg, bara du hade hållit tyst med vad de nosar på, he he..

Kramen ❤

Geddfish ♥ sa...

Vilken söt moppebil! Nja, krockar man, så sitter man som ett plåster, haha. Då är jag säkrare i min traktorvolvo, hihi. Har en liknande här på området, en röd el-driven. Min faster och farbror, på sin tid, de hade shopper.

Vilka söta virkade filurer! Var allt inne och kikade på hennes sida. Och vovvarna var läckra.

Nu läckrar jag mig till bädds ;) tack för mig ♥

Ditte sa...

Moppebilen var söt, men det får stanna där...Praktisk? Klurig att köra på en motorväg och klurig att ladda. Men söt!
Dina nya vänner var verkligen bedårande och inte kommer du kunna skiljas från dem. Jag ska absolut titta in på sidan du länkade till. Kan ju inte själv ens hålla i en virknål...Alltså, vet inte hur man gör.
Och söta inlägg kan vara nog så underhållande. Som det här t.ex.

Susjos sa...

Oj, jag blev också lite förvånad...virkade dockor hos dej? Men visst är de söta! Å va kul att du varit på Stinsen och hälsat på, var du förbi Friskis&svettis? Känner inte alls igen de där hundarna som du hittat på Stinsen, nu måste jag nog gå ett varv och kolla var de kan vara? En eldriven moppebil, supersöt!

Susjos sa...

Javisst är det galet att BB Sophia ska läggas ner, blev lika paff jag! De har ju varit vår räddare i nöden när vi inte kunnat ta emot alla blivande mammor! Många av mina kollegor gick till BB Stockholm ( som ligger på Danderyd), men många uskor har gått till BB Sophia. De jobbar på ett annorlunda sätt, och har ju "bara" en kvinna i förlossningsarbete i taget, så det är ju inte lika effektivt såklart, och så högre löner...näe, det är ju inte konstigt att de inte "går runt"....nu undrar jag också vad som ska hända....( och på nya NKS ska vi gå ner i förlossningsantal och ha typ 3200 förlossningar per år istället för våra 3600, då vi ska ha fler av de komplicerade och prematura barnen hos oss...hur ska det gå?)...fortsättning följer...

KajsaLisa sa...

Visst varom söta, men hundarna var häftigare. Sen bilen verkar ju ha ett överkomligt pris, men det blir väl inga långkörningar direkt.

Eva Trillian sa...

Sött, på gränsen till sliskigt ;) - men det är helt ok :) ibland äär det just vad man behöver!
Lucas, Hugo och Valter är verkligen fina - kan förstå om du inte kan släppa ifrån dig någon av dem!
Men moppebil? Moppe med tak ... eller... kalla det vad man vill, bara inte bil? :D

Steve sa...

Ja, det blev lite för mycket sött på en gång.

Moppebil? Tja, jag skulle i a f inte skrynkla in mig i den där "lådan".

cissi sa...

Här var det sött värre! Fåren och giraffen var verkligen jättefina, jag ska gå in och kolla länken nu! :)

Hanneles bokparadis sa...

Jättefina!

Ama de casa sa...

Jag förstår verkligen att du har svårt att skilja dig från dom. Speciellt från Hugo, med tanke på färgen :-)

cat sa...

Åh vilka jättesöta nya familjemedlemmar! Förstår att du vill ha kvar dem och inte skänka bort dem.
På mitt jobb har vi gröna hundar av samma ras som din andra bild. En grön nyans som du verkligen skulle gilla.
Älskar din nya farkost! Skulle så gärna vilja testa en sådan. Tyvärr har jag för långt till jobbet för att den skulle fungera för mig.

Llh sa...

Oväntade sötsaker hos dig får mig att le. Det är bra man ska förvåna och förvånas. Det enda som saknades var lite äkta sött sockergodis men det kommer väl imorgon ;)

Susanne sa...

Men så söta, klart att de ska bo kvar hos er.
Idag ska jag till Täby C för lite lunch och shopping.

Anita Malta sa...

Nämen guuud så söta !! Lucas, Hugo och Valter, vill ju jag också ha :-) Vad duktigt och fingerfärdig hon är som skapat dessa mjukis figurer. Måste genast kika i hos Lisa-Maria.
Vovvarna i shoppingcentret ser lite stela ut ;-) Haha.. moppebilen är ju hur läcker som helst !! Vaa.. 34.900 kr ! Känner att jag inte hänger med riktigt längre när det gäller prisutvecklingen hemma i Sverige. Det kanske är ett bra pris trots allt ;-)

Days by Johanna sa...

Så fina de är, speciellt Hugo :)

Stare Ström sa...

Vilka söta nya vänner du har fått- allihopa!

Kolonilotta sa...

Du måste ju helt klart behålla dom där tre sötnosarna! :)
Du har svar inne hos mig! ;)
Trevlig fredagkväll B.
Kram.

Monica sa...

Så söta dom är, själv skulle jag inte
kunna skicka dom vidare.
Moppebil nej tycker den är ful:-)
Ha en skön helg

Anki sa...

Härliga nya familjemedlemmar... men lite otippat hos dig, faktiskt :)
Och moppebilen... vilken liten goding!

Marit Johansson sa...

Rena rama adoptionsverksamheten :) rumsrena och säkert väluppfostrade också redan från start haha jättefina!

anemonen sa...

Ja de är bedårande de där lammen och nu har Lambert som ju bor hos mig forever fått syskon. Hugo och Valter som numera befinner sig i Huvudstaden. Fint värre boende. Men Lambert trivs bra hos mig på landet. Han gör inget större väsen av sig och han behöver ingen barnvakt heller.Pust skönt det. Jag kan förstå om du behåller någon av dem för eget nöje. Jag kunde inte motstå när jag såg lammet. Vill ha någon mer men hon har mycket att göra och är så duktig på virkning precis som min salig mor va.En del har det i fingrarna, och det har min svärdotter.Jag har lagt in beställning på giraffen för den är så mysig. Den lilla bilen är perfekt och så lätt att parkera. Drömbilen men man får inte vara lång då ju.......Då är din man längre än min lille son som bara är 193 cm över havet. fniss

Margareta sa...

Tycker inte det var för sött, du är väl en blandning av allt skulle jag tro. Den där moppebilen skulle absolut vara bra för små fotoutflykter exempelvis i närområdet på min ö, även om jag tycker den ser en aning ostadig ut - så jag fortsätter att drömma om den ultimata lilla fotobilen.

Husbilen-Ellen sa...

Mycket gulligt du visar. Mopedbilen var riktigt, riktigt söt!

Unknown sa...

Urgulliga små varelser. Inspirerande'!
/kiki

Anders W sa...

Gillar moppebilen!!! Antar att krockkuddar saknas, men man kan ju inte få allt!

Mias Mix sa...

Ja här var ju allting helt underbart supersött! Och skulle bra gärna vilja se din man där i moppebilen helt dubbelvikt :)

Annette sa...

Ett väldigt sött inlägg :) De där lammen var ju helt underbara! Jag förstår att det kan bli ändrade planer om ägarbyte. Samtidigt så blir det ju litet extra roligt för mottagarna att få dem, om de vet att du knappt kan skiljas från dem men gör det ändå för kompisarnas skull :) För övrigt blir jag imponerad av folk som kan handarbeta. Jag kanske skulle kunna ha tålamod att lära mig att sticka en halsduk, men där går nog min gräns tyvärr.

Anni sa...

Ett ovanligt sött inlägg, helt klart! Gillar det!