fredag 21 januari 2011

Nu har jag lärt mig läxan


Tro mig – jag kommer aldrig, aldrig, aldrig mer vilja vara man för en dag. Detta retade nämligen upp hela den ”äkta” Y-kromosomdelen i cybervärlden rejält;-) Jag tänker inte heller skoja igen om 37,5 graders ”feber” och dödssjuka i samband med en förkylning. Alla ni manliga bloggare har nämligen tagit ut er gruvliga hämnd på mig. Å vet ni vad – jag förstår varenda en av er. Vissa saker skojar man bara inte om, det vet jag nu.
Japp, jag har lärt mig läxan och kan gratulera er till en mycket framgångsrik hämndaktion: ni lyckades slå ut mig totalt inatt/idag, vilket var helt otippad då jag mådde förvånansvärt okej igår. Ska inte tråka ut er med detaljer men som sagt – snyggt jobbat;-). Dessutom såg ni till att jag har en semesterdag mindre att göra något vettigt av, då jag vägrar att ta ut en karensdag.

Räddaren i nöden
Räddningen kom med posten:-) Kan ni tänka er vilka underbara människor (utan minsta lilla spår av Y-kromosomer) det finns därute i bloggosfären. Kolla bilden!!! Denna hälsning fick jag av Margareta idag. Min favorittavla som hon har gjort i form av ett kort och en rostig krok (å rost är då verkligen någonting jag går igång på – med eller utan söt mus, sjuk eller ej). 1 000 tack för din fina omtanke. Nu klarar jag nog "livshanken":-) Blev faktiskt riktigt rörd.

PS. Kollegan Anders letade rätt på vad som hände i Vasastan igår. Här kan ni läsa mer om händelsen. De visade ingen bild av gripandet – kanske min hade dugt i alla fall - och jag var ju på plats, vilket inte Expressen var. DS

14 kommentarer:

Jess sa...

Vilken fin krya-på-dig-present du fick!!!

Petra sa...

Vilken fin krok och kortet var även det fint. Krya på dig.
Kram

Simon sa...

Jätte fint kort. krya på dig, Hoppas du mår bättre snart.

Unknown sa...

Fortsätt du med att skoja, det är ju det bland annat som är skojigt med din trevliga sida.
Låter som att du nu mår lite bättre och det glädjer mig!
Hoppas att du får en bra helg! /SA

cat sa...

Va har de hämnats på dig! Så lättstött ska man väl ändå inte vara.

Den rostiga kroken är verkligen fin. Den borde hjälpa till med ditt tillfrisknande :)

(Och jag som trodde att tjärn var ett allmänt känt ord)

Susanne sa...

Muskroken - Me like =)
Kan vara värt att vara man för eb dag om man får en muskrok och ett vackert kort ;)
Idag är det kramens dag, så här kommer det fler krya-på-dig-kramar

Caja: sa...

Skoja på du bara!!!

Du, var rädd om din röst...du får nöja dig med att ryckas med i rytmerna..här inne är det så många som skrålar i alla fall...

Hi hi..kul att du vill vara med ;-) det är så jäkla roligt att skriva kommentarer till er alla ( inne hos mig själv) under kvällen som går...

vissa kommer och skålar mer än en gång, GÖTT MOS! ME LIKE! Skål och kram/caja

Monica sa...

Tänk att dom är så humorbefriade dom små liven, fortsätt att slå du även om det är från underläge;-)
Fint kort och kroken var läcker.
Ja det är jag, och nu är jag ännu sötare eller i alla fall äppelkindad och blond Haha

Bildgatan sa...

=) Redan i din kommentar den 15 augusti tänkte jag skicka den rostiga spiken till dig men sedan lade jag undan den och glömde. När jag i veckan plockade i en låda och hittade den så ... Sedan var det dags att tycka synd om dig och då var det ju klart. =) Mitt i allt det där låg musen som jag var tvungen att klistra fast på spiken. Kortet kom med som en lite grej bara, ser på fotot hur dåligt jag klippt pappret. =)

I denna länk började det - http://bildgatan.designa.nu/2010/08/15/en-rostig-spik/

Läser nu att du verkligen däckat och här hemma ser det ut som att Y-kromosomen håller på att däcka lite, inte så farligt men han har jobbat hårt och hostar rejält nu. Nej nu har han slocknat, inte av vinet, utan av allt jobb han har haft idag.

Skumläste vad som hade hänt men får ta det vid ett senare tillfälle - jag gäspar faktiskt också lite och det beror inte på överansträngning utan mer på att jag varit fruktansvärt uttråkad idag och ite tagit mig för något av vikt.

Hoppas att du kryar på dig snart - ska dricka sista slurken av vinet och sedan kanske inte göra så mycket mer än vad jag gjort idag - alltså ingenting.

Hoppas att dagen imorgon blir mer kreativ och att det finns något litet tema att ta itu med om det blir inneväder.

Har de hämnats på dig? Månntro vad den har bestått av, du törs ju i alla fall skriva fortfarande och det känns verkligen skönt. =)

Ha en bra fortsättning på fredagskvällen trots att jag förstår att det är allvarligare än 37,5.

LissenTo sa...

Vad gulligt och omtänksamt av Margareta!

Hmm vad tyckte männen?
Blev dom uppretade?

Jane sa...

Du trampade nog på några ömma tår :)
Visst blir man rörd av omtanke! När jag kom hem idag hade jag fått en jättevacker tulpanbukett av en elevs familj med ett litet kort "Tack för att du finns. Du är duktig du!" Det är nästan så man skulle kunna jobba både lördagar och söndagar när man får sådan uppmuntran :))

Ellis sa...

Vilka fina vänner du har! :)
Jag brukar också ge mina vänner saker då de är sjuka eller ledsna, nå blomma eller något jag vet uppiggar dem :)

Sällan får jag något själv men antar att jag är en sådan person som ger mer än hon får/tar :)

sv; Haha vi har skaffat oss en riktig Sushi älskare ! :D

Hörni sa...

Jättefint kort och den lilla musen är bedårande! Vilka kompisar du har! Men det beror ju också på att du själv är den du är, en fantastisk människa.:)

anne sa...

Är du sjuk!?! Då är det synd om dig! Jag trodde inte du var sorten som hölls med sjukdomar och krämpor...

Krya-på-dig-kram!