fredag 28 januari 2011

Fredagstema: ”Energi”

Ett riktigt kul tema tycker jag då energi kan komma från det mest oväntade håll. Enligt Wikipedia är energi något som medför förändring, rörelse eller någon form av uträttat arbete.
Jaha!
1. Förändring: efter tre dagar i rad med strålande solsken har jag definitivt fått en rejäl energikick.
2. Rörelse: alla vet ju att kaninen som går på Duracell batterier har mera energi än kompisen som använder andra sorter
3. Uträttat arbete: det återkommer jag till strax, men kolla bilden ovan så länge.

Deodorant
Som sagt – energi kan ta sig olika former: På den här bilden är det uppenbarligen mina armhålor som ska få extra energi… till vaddå – svettas eller;-) De är ju varken i rörelse, de jobbar inte och de har inte förändrats sedan puberteten…

Energipåfyllning
Nu kommer jag till punkt 3 ovan och huvudbilden. På IT-avdelningen på mitt jobb har det varit full fart de senaste månaderna. På måndag smäller det nämligen – en ny webbplats ska lanseras. Igår till exempel jobbade killarna hela kvällen för att få igång nya servrar och då behövs energipåfyllning à la IT. De har uträttat ett arbete och gjort det framgångsrikt!!!


Mycket energi
Ja min VD Erik har mycket energi trots att han ligger nyopererad på sjukhuset just nu. Han läste gårdagens inlägg på sin iPad och mejlade bilden till vänster. Kolla högerknäet (innan operationen) outch….

Fler energikickar får ni här.

PS. Nu ska jag själv fylla på energiförrådet med en välförtjänt vinare och partaj hos Caja. DS

18 kommentarer:

Olga T sa...

Tycker fortfarande synd om din VD.
Energin i första bilden är lurig, den ger snabb effekt men varar inte länge, många gillar den, många i min familj gillar den, dock inte jag.Jag får hjärtklappning om jag dricker en läsk. Konstigt?

Olga T sa...

Glömde skriva SV: Jag tar inte illa upp om man tycker lite annorlunda än vad jag gör eller att man har en åsikt om ett perspektiv. Bara roligt att höra!

Susanne sa...

Hualigen, va det knäet måste göra ont. Min energi får jag från alla glada positiva människor i min omgivninging och du är en av dem =)

Jess sa...

Så mycket energi! Kan behövas vid denna årstiden!

Det där knät ser inte bra ut...

Rantamor sa...

Härligt...men bra synd om din chef med så svullet knä...
Hoppas att du får en trevlig kväll med din vinare...

Herta sa...

Vet inte vad jag tycker men bilden är bra.

Jane sa...

Den där energin skulle jag nog behöva ha i morgon bitti - buss avgår 6.00 till Stockholm (Folkets Hus) där jag ska tillbringa dagen ända till 17.00, phu ... fyra föreläsningar om matte ... kanske skulle behöva din mattepryl, Addiatorn, eller vad den hette :) Här blir det alltså inget vin ikväll, då kommer jag inte upp i morr´n ... jag tar igen det i morgon kväll istället!

Bildgatan sa...

Jag glömde för jag såg det där med fredag och energi, var kommer jag inte ihåg och i vilket tema kommer jag inte heller ihåg, tror inte att det beror på vinet och ölen utan att jag bara är så förbaskat tankspridd ibland.

Det sägs ju att det ska ge energi de där dryckerna (i motsats till de jag druckit ikväll) men själv dricker jag inte Coca-Cola, eftersom jag inte gillar det. Däremot kan någon julmust slinka ner ibland, inte ofta.

Däremot SOLSKEN går jag igång på och kanske att den tittar fram under helgen trots att prognosen inte är superlovande. Rörelser ska jag göra i samband med solskenet som leder till att min kropp får uträtta ett riktigt arbete -länge sedan.

Hag tycker verkligen synd om din VD, kommer ihåg hur det vara att ha ett skadat knä för X antal år sedan och jag har numera sviter efter det. SÅ jag hoppas att han lyder alla goda råd och inte gör som han känner. =)

Spännande med en ny webbplats, ska kika in på måndag. =) tror du att jag hittar dit? =)

Ha det så kul hos Caja och vakna i tid till morgondagens uppdrag, var inte uppe och festa alltför länge.

Jag blir bara trött numera på fredagarna trots att jag inte ens är i tjänst, har bara lite långtråkigt.

Pumita sa...

Har musten gått ur nu? Nej, den var dålig... men roligare än så blir det inte idag (från min sida alltså). Fyndiga energibilder!

Pysselfarmor sa...

Uj uj det knäet är inte "roligt"....

spökbilden tog jag vid Halloween och det var alldeles här i närheten de hade satt denna gubbe i fönstret...

fortsatt härlig fredagkväll

Monica sa...

Hur bär man sej åt för att lura av chefen byxorna haha
Hu det där knät såg inte roligt ut, det gör riktigt ont i mej.
Undrar om jag är en av dom få kärringar i Sverige som dricker mjölk;-)ingen benskörhet här inte men även ett glas läsk slinker ju ner.

Anonym sa...

Vill man verkligen ha energi i armhålan?

Olga T sa...

SV: Jo, det var ett svar på en kommentar från dej: "Ta inte illa upp men jag gillar inte perspektivet" skrev du och då ville jag förmedla att jag inte tar illa upp. Så konstigt det kan bli. Ha en skön lördag! :))

Susanne sa...

Sv: Tack Doktor BP för de goda medicinska råden, testade råd nr 1 och det funkade. Mår mycket bättre idag ;)

Petra sa...

Skulle verkligen behöva mycket energi och efter ha läst ditt underbara inlägg så börjar den hitta mig.
Kram

Jah Hollis sa...

Sympatiskt att det verkar vara populärare med julmust (i slutet av januari!) än groggvirket Coca-Cola.
Pressbyråns vanliga svarta kaffe är för övrigt en energikick som varar länge. Jag behöver en stor mugg eftersom tåget till och hem från jobbet tar en timme (när det håller tiden). (N)Espresso slukar man ju direkt.

Hörni sa...

Aj aj, det ser ut att göra ont..

Ellis sa...

Åhhh.... hemskt me knät!

Jag letade i letade efter deoderant hemma utan o hitta, jag har en FRÅN LONDON - 2009 i maj alltså - har ej tagit slut på den utan närsom men jag TÅL den inte mer, doften får mig o må illa. de skumt för jag har klarat mig finfint me den innan men nu.. ne ja får kväljningar (blivit jätte doftkänslig på sistone - kan få kväljningar av att bara vara nära folk för ja tycker de luktar illa.)