torsdag 27 januari 2011

En händelsefattig dag

Idag var en ganska så händelsefattig torsdag tycker jag om man bortser från följande:

Strålande solsken och blå himmel i Stockholm för andra dagen i rad. Ett ytterst sällsynt fenomen under hösten/vintern. Senast det hände var 2009.

73:ans buss kom i tid både imorse och ikväll. En engångsföreteelse som jag bara måste dokumentera här på bloggen, just ifall SL kikar in här.

Alla på företaget kunde ha blivit finansiellt oberoende idag – utom jag: ett enda klick på Miljonlotteriets utskick hade räckt. IOGT-NTO hade uppenbarligen kollat mitt bankkonto och insett att jag inte var i behov av erbjudandet.

Om ni googlar ” vilorum vilrum” så hittar ni ”Konst eller konstigt bloggen” som sjätte träff. Imponerande tyckte IT-kompisen Radde.

Kollegan Håkan stack till flickvännen i Madrid idag. När katten är borta dansar mössen på bordet: kollegan Eva och jag dansade på golvet istället då vi insåg våra begränsningar att komma upp och ner från bordet.

Vdn på mitt jobb snubblade i en trappa igår kväll. Lårmuskeln var av och knäskålen ”stack” åt fel håll. Han opererades idag på S:t Görans sjukhus i Stockholm. Då Erik nu har tid att läsa min blogg regelbundet ett tag vill jag passa på att skicka en varm cyberhälsning till honom.

PS. Bilden jag lägger upp är till Anne. Hennes kommentar till det här inlägget lät nämligen aningen tveksam. Hon undrade om jag verkligen hade två doftgranar på väggen. Det har jag såklart inte. Det ni ser på bilden är ett (av två) fiskskelett som man använder för att snurra runt hörlurarnas kablar på. På grund av min tekniska läggning har jag inte lyckats med den bedriften. Därför får dom hänga på väggen istället. DS

15 kommentarer:

Olga T sa...

Tycker synd om din VD:((
Har aldrig hört talas om en manick att snurra hörlurarsladdar runt men det verkar ju fiffigt.

Bildgatan sa...

VIlken händelserik dag du har haft. =) Nu jämför jag med min dag.

Ingen sol eller blå himmel att skriva om. 2009? Du har verkligen koll på vädret.

Vet inte ens om några bussar kommit i tid eller om alla varit försenade, har inte åkt buss (lokalt) sedan ... måste ha varit ... nej jag vet inte.

Och jag är nog i behov av det där klicket, trots att jag tror att "bidraget" kommit idag. 80% av 50%, det är inte enkelt.

Vilorum, vilrum? använder du det ordet och vad har jag missat för spännande? Men det är nog så, ett vilorum för ett själsligt leende.

Madrid låter som att det inte vore helt fel att ha hjärtevännen i, speciellt den här årstiden. Dansa inte så att ni också snubblar och hamnar granne med VDn. Hoppas att kryar på sig snabbt så att det inte blir för många danssteg där i korridorerna.

Vilken häftig grej och lite rolig för att ha den funktionen. Funderar om jag skulle klara av dem eller om de skulle hänga på väggen hos mig också?

Som sagt en händelsefattig dag, det var till och med mer spännande under gårdagen när jag var chaufför åt mamma till och från sjukhuset. =)

Jess sa...

Hahaha, jag trodde bilden först föreställde en doftgran! :D
Stackars chefen, men ändå bra att han hinner läsa din blogg ordentligt!

Jane sa...

Här var det också ganska händelsefattigt förutom att solen sken, alla höll hastigheten på väg till jobbet (igår var det en bil framför mig som körde upp i snödrivan och var på väg över till det andra körfältet - somnat?), biff stroganoff i skolmatsalen istället för dillkött (som jag hade sett fram emot) samt ett litet ryggskott som jag fick när jag knöt skorna. Yesssss, dagen blev räddad - alltid något, menar jag ;))

Caja: sa...

Hahaha ett fiskskelett till hörlurarna...ett sån't måste jag skaffa mig!!

Fradagsparty i morgonkväll hos mig?? ;-D/caja

Bildgatan sa...

Sv. Nu såg jag det och det ger mig verkligen lite ångest. =) Är inte bra på att bedöma bilder förutom att jag gillar dem av olika anledningar. Jag har gjort det tidigare så det ska väl gå den här gången också. Men visst blev jag glad, trodde och tänkte aldrig ens på att det kan hända.

Såg du att jag blivit en bildgåta istället för min bildgata? Lite lustigt eftersom mina etiketter hade ändrat sig vid ett tillfälle till just det. Jag hade ju en bildgåta en gång och efter det så godtog den inte när jag skrev gata, men det är fixat nu. =)

Ska bli kul - bäst att du hittar riktigt bra rutor (makens?) till lördagen.

Susanne sa...

Fiskskeletten kallas även iFish.
Sv: Tack för för tipset till den underbara bloggen http://lysandeogonblick.blogspot.com/
Sååå bra skrivet, ska ägna resten av kvällen åt att läsa den bloggen...

Hörni sa...

Härligt med sol, jag som bara varit inne hela dagen.. Stackars VD:n, det låter inte skönt med en knäskål som sticker iväg så där.
Rolig fiskbensgrej. Jag hade nog gjort som du, hängt den på väggen.:)
Madrid låter som ett acceptabelt avstånd att ha till sin flickvän. Inte alls lika läskigt långt borta som Botswana..

LissenTo sa...

Google sexa det var inte illa det.

Den där sladd "fisken" ser ju väldigt praktiskt ut. Brukar stå och trassla med sladdarna, när jag vill lyssan på musik.

Natti natti

Monica sa...

Fiskskelettet är i alla fall misstänkt lik en julgran som var min första tanke, och att nu har hon börjat fira jul igen;-)
Det var ingen rolig skada, ont är väl bara förordet bäst att se sej för i dag.
Undrar om det blir sol i dag igen, lite varmare är det i alla fall bara -6 på morgonen.

Caja: sa...

;-D du är för rolig du...eller var det "konstig"...jag vet inte....*fniss* (du tål skämt va...) ja märkligt att vi inte råkat på varandra....

ses ikväll/caja

cat sa...

He he tur att du sa vad det är för något på bilden, så att jag slipper undra.
Hade aldrig kunnat gissa att det var en grej för sladduppsamling.

Lysande ögonblick! sa...

Men åh. Kontorsdans låter lysande. En bra låt att kontorsdansa till är: Sunshine, Lollipops and Rainbows med Lesley Gore. Morgongymnastisktdans till den varje morgon. Love it!

Stackars din kollega. Ett stort krya på dig till honom också.

Och du. Nu är det helg. Underbart!!!!

SoF sa...

Hörlurskabelsnurra...herregud VEM är det som kommer på/uppfinner alla de här (livsnödvändiga) prylarna?! ;)

...å jag inser återigen hur hopplöst efter jag är...
Men samtidigt tycker jag det är rätt kul - i alla fall att läsa om här hos dig.

Önskar dig glad fredag och trevlig helg!

Ellis sa...

Gud vad hemskt att skada sig så hårt!
Jag är klantig men aldrig skadat mig så jag behövt operera..... Stukning är de värsta ja lyckats me...

Haha trodde de var en konstig doftgran! :D