fredag 28 november 2008

Två gånger konst idag

Konst i Täby Centrum
Nu är det klart att vi - för tolvte gången i rad - är med även 2009. Den 24 och 25 januari förvandlas Täby Centrum till ett konstgalleri med 103 platser och vi - min japanska kompis Motoko (japanska oljemålningar i miniatyr) och jag - "knep" plats 14 på nedre våningen. Minst lika roligt är att MrsBettan och Nettan - mina "bästisar" - är våra grannar igen, precis som ifjol alltså. Skitkul!!!
Nu gäller det bara att sätta fart på produktionen.

Bajen-konst
Det är ju en konst att bara ta SM-guld vart 100:e år eller hur!?. Som Bajen fan anser jag att det även är en konst att lära sig leva med Hammarbys berg- och dalbana-säsongerna år ut och år in. Så därför deklarerar jag bilden brevid som konst. Den är tagen av Josephine Hendrikx på ön Koh Lanta i Thailand, där hon just nu befinner sig på långresa med en kompis. Sådant värmer rejält, man blir nästan tårögd. Jag menar storklubbarna Liverpool, Manchester och Barcelona med mera har ju sina sportbars över hela världen men lilla svenska, grön-vita Bajen. Tack Josephine, "you made my day".

PS. Om ni också är hängivna Bajare så vill ni kanske följa hennes äventyrsblogg från Asien. Hon får kanske stanna där i 30-graders värme bra mycket längre än hon tänkt sig om inte flygplatserna i Bangkok snart öppnar igen. Om jag vore hon så skulle jag bara tacka det thailändska ockupanterna och - buga djupt - vilket man gör därborta. DS.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, herregud.
Nu är det bara att sätta fart.
Gnugga geniknölarna och bara producera. Vad ? Ja, det får vi se !

kramiz

Mrs Bettan sa...

Vilken härlig konst. Hammarby for ever alltså. Jag älskar den också. Kul också att vi är bredvid varann på Täby-mässan, yes I love it. Nu har vi varit på mässan i Kista och fått blodad tand. Ska nog bli något intressant hoppas jag.
Kram MrsBettan