lördag 29 november 2008

LEDig ljusstake

De flesta bloggar som jag har läst idag innehåller minst en ljusstake, konst(igt), då det inte är första advent förrän imorgon....
Jag gör väl som alla andra då... fast ändå inte.

Vaktis Inger
På mitt jobb kom julprydnaderna redan fram igår, fredag. De flesta av de gamla trotjänarna (stakarna alltså) har bytts ut mot moderna varianter. De klart fränaste fick IT-avdelningen. Killarna där (och en tjej) är ju ganska så LEDiga (intresserade av LEDar) och Inger köpte tre riktiga LED-specialare åt dem. Sådana vaktisar som Inger borde det vara lag på för alla företag.

Ha-begär
Måste medge att vi här hemma aldrig ägt en ljusstake (vi är inte så pyntiga av oss) men när jag såg denna balla stake utvecklade jag ett starkt ha-begär. Sådana känslor ska man omedelbart lyda så jag köpte en likadan. Och här är den!
Nej, den sprider inget varmt ljus direkt och nej den är inte stämningshöjande heller men den är såååååååååå cool med sina reflektioner (felstavat med avsikt) i fönstret tycker vi här hemma. Den lär nog trivas med Shison till vänster och persiljan till höger.

PS. Besöket hos tandhygienisten idag resulterade i min första julklapp (förutom inga hål och bländande vita tänder) i form av en tub Opalescence. Tack Birgitta!!!

2 kommentarer:

Mrs Bettan sa...

Det var väl inget fel på den staken. Den ser helhäftig ut tycker jag. Vi kör ju med våra gamla stakar som vi dels fått och köpt själva. Det är svårt att byta när det inte är något fel på dem man har sen massor av år sedan.
Kram MrsBettan

Anonym sa...

Snygg,stilren, inte så "julig"
men jag gillar guld...så finns den i guldfärgad så hamnar den säkert hos mig!

har inte börjat smycka min blogg med något som påminner om jul än!!
Så du är inte själv. kramiz:)