måndag 10 november 2008

Feedback

Visst är det kul när man vågar visa upp (d v s testa) sina nya alster för kompisar och kollegor, speciellt då man vet att de är ärliga med sin kritik. Feedback är ovärderlig!!!
Fick mig ett gott skratt när min idéspruta Totte tyckte att den undre tavlan i gårdagens inlägg hade något "magdansaktigt-mys-pys"-med-fel-ram över sig. Ordet han letade efter var visst "orientaliskt", då "tornen" mycket väl kan tolkas som minareter.

Fria tolkningar
Visst hade han rätt! Schackbrädsramen är riktigt cool men den var fel till innehållet. Så här kommer samma tavla fast med en annan ram. Vad tycks?!
Jag älskar när kompisar tolkar mina alster fritt. Kan berätta att jag för det mesta ser något helt annat i mina tavlor än mina betraktare. Och precis så vill jag ha det. Låt fantasin flöda och föreställ er det ni själva vill se.

Lägger upp den "nya" tavlan och en av mina favoriter som råkar ha samma ram.

PS. Tack MrsBettan. Du och Herr P är nog mina största fans. Apropos fans. Hade jag haft svans så hade jag gått runt med den mellan benen idag efter Bajens föreställning igår. Vi få Bajen fans på jobbet fick rejält med "stryk" idag. Men Grattis till "Bäst i stan" då, AIK. Det sved, men nu är det sagt. DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Den "nya" tavlan liknar enar, alltså träd, är det så eller ska det vara något annat.
Kram MrsBettan